Odpoveď na príspevok od pby:
zdravim, viete mi poradit nejaku kvalitnu flexi h… @pby Systém Mapei - Mapegum WPS + pásky Mapeband SA. Samozrejme aj s penetrákom Primer G Pro. Lepidlá od Mapei sú tiež výborné.Odpoveď na príspevok od mgx:
@kejsix robili sme test, nalej na denbraven vodu … @mgx vedel som presne ze sa ozves, kazdopadne plati co som napisal, ze nikde nic nepremokaOdpoveď na príspevok od mgx:
@kejsix nevadi mi to :). dobra izolacia sa vzdy u… @mgx mne to tiez nevadi... kupis to v kazdych stavebninach, takze isto je to nefunkcne.. asi tak... alebo s tym len nevieš robit 😅 (joke)Odpoveď na príspevok od mgx:
@kejsix robili sme test, nalej na denbraven vodu … @mgx ved sem daj tie fotky... aj ked bohvie co na nich bude.Odpoveď na príspevok od mgx:
@gashtaan zbytocna strata casu to znovuhladat aby… @mgx Potvrdzujem, gumoasfalt je vo vode rozpustny aj po vyschnuti. Akurat som si nie isty, ci ostatni diskutujuci mali na mysli prave tuto lowcostovu akoze hydroizolaciu od DB.Odpoveď na príspevok od mgx:
@gashtaan zbytocna strata casu to znovuhladat aby… @mgx aha, ja ze sa bavime o hydroizolacii do kupelne pod obklad/dlazbu, gumoasfalt na to snad nikto nepouzije.Odpoveď na príspevok od pby:
zdravim, viete mi poradit nejaku kvalitnu flexi h… @pby Myslim, ze s Murexinom 1KS Rapid chybu nespravis, urcite ani s PCI.Odpoveď na príspevok od mgx:
@gashtaan jasne, ale potom nechapem preco to DB p… @mgx gumoasfaltove hydroizolacie od inych vyrobcov nemaju rovnaky problem? ak to porovnavas s mapegum wps, porovnavas jablka s hruskami. S mapegumom tiez nebudes renovovat asfaltove krytiny na streche...Odpoveď na príspevok od mgx:
@gashtaan jasne, ale potom nechapem preco to DB p… @mgx wtf? O akom produkte sa vlastne bavime? Lebo zacinam mat pocit "o voze/o koze"Odpoveď na príspevok od pby:
zdravim, viete mi poradit nejaku kvalitnu flexi h… @pby za me schomburg pripadne sika a nasledne nych sahal po mapei. Hlavne to pouzit dle technickeho listu a to vcetne pasek. Dobre je taky mrknout jak by se meli pasky instalovat v rozich (kde se jde nahoru s izolaci na stenu napr sprchac)Odpoveď na príspevok od mgx:
@kejsix ja o ziadnom produkte z portfolia DB. Pyt… @mgx ok, tym sa vsetko vysvetľuje...Odpoveď na príspevok od mgx:
@kejsix ja o ziadnom produkte z portfolia DB. Pyt… @mgx ale nedá mi to... veď on sa pýta na izoláciu v kúpeľni... čo do toho motáš nejaký gumoasfalt? Ja pisem o tomto https://denbraven.sk/produkt/jednozlo... Nehovorim, ze to je spicka, ale robí sa s tým dobre, drahé to nieje, účel to vždy splnilo na 100% a rozhodne to voda nerozpúšťa. To si fakt babral niekde v kúpeľni tem gumoasfalt na stenu?Odpoveď na príspevok od mgx:
@kejsix link som ti dal, slovo som zvyraznil... … @mgx To by ma v zivote nenapadlo patlat v kupelni... to je absurdne ze skoro by som to pripisal chybe v preklade.. Ta horcicova izolacia co pisem vyssie je uplne v pohode. Hento sa nedivim...Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
Skusim tu hodit otazku do plena, zaujima ma nazor… @sousedekovci89 Cena je docela "raketa". Nemáš drevodom aby si išiel do takého riešenia.Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@sousedekovci89 Cena je docela "raketa". Nemáš d… @frantisekca drevodom nie ale mam v podstate cele poschodie sdk priecky vratane kupelne tak mi ostal taky "chrobak" v hlave.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@frantisekca drevodom nie ale mam v podstate cele… @sousedekovci89 ja používam len tkaninove hydroizolácie.Schlutter kerdi alebo Sopro AEB 640 v kombinácii z rychlotuhnucim lepidlom Sopro No1 silver,spŕch kút vijde cca 170€ čo je zanedbateľné číslo