Zdravím všetkých, môžete mi prosím napísať, čo ste z Nitrianskeho kraja a staviate dom, ako platíte majstrov murárov? Chcem zistiť cenu práce, lebo naši majstri boli dvaja a za základy sme ich platili 5,50eur/hodinu každého. čo malo vyjsť na 580,-eur, ale vypýtali o sto eur viac, tak sa chceme poučiť do budúcna. Základy na bungalow o rozmeroch 13x12m + garáž 6x7 - pri tom sme pomáhali celá rodina aj známi, takže to celé trvalo necelých 6 dní.
Na stavanie múrov pýtajú 22,-eur/ m3 - tak mi prosím povedzte, čo platíte majstrom vy. aby sme mali prehlad. ďakujem
dobry den , ako pozeram tak ste trosku v obave ci vas nahodou neobtiahli"ja som tiez stavbar a mozem vam povedat ze v ramci nr je to pre vas velmi dobra cena 580e sa mi to zda zalostne malo lebo viem co s tim je rob, a co sa tyka murou je to tak isto dobra cena lebo sa berie okolo 23 az 25 e zalezi od obtiaznosti, ak ste s nimi spokojna a maju peknu rob nehladajte lacnejsich lebo na 80 percent najdete lacneisich uz len suflikantou a to vam za tich par" eur naozaj nestoji :-)