DT tvárnice pivnica

Profilova fotka
Zdravim chcem sa spýtať aké DT tvárnice by bolo lepšie použiť na pivnicu tie ktoré sú ako celok uzatvorené napríklad ekodiel a pri ukladaní a betónovanie zostava medzi dvoma tvarnicami medzera (1.foto) .alebo tie ktoré pri betónovanie nezostáva medzera napríklad ktoré vyrába betonarka nadlice(2.foto) Aké DT od akého výrobcu odporúčate presnosť, spracovanie? Diton, stadreko, ekodiel, Nadlice,??.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od pavol_molnar:

Zdravim chcem sa spýtať aké DT tvárnice by bolo l…
To prve je "perodrazka", to druhe "Hacko". Hacko je nachylnejsie na "rozhasenie" pri zalievani z pumpy a vibrovani. Perodrazka ustoji viac, ale zasa na kratke dlzky je velky odpad. Hodi sa na dlhe mury. Tak to mam zafixovane ja, ale som otvoreny inym nazorom 🙂
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od kejsix:

To prve je "perodrazka", to druhe "Hacko". Hacko …
@kejsix ak si všimnete tak aj druhý obrázok má na krajoch zrezane kraje ktoré do seba zapadajú pri ukladaní vedľa seba. Takže tiež je to niečo ako "pero drážka".
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od pavol_molnar:

Zdravim chcem sa spýtať aké DT tvárnice by bolo l…
@pavol_molnar na suterene RD mam skúsenosť u seba so stadreko 30PD - boli dost presné, robota ok, samozrejme treba izolovat proti vode. Zalieval som to betonpumpou 36m po 4 rady myslim, všetko vibroval, nepraskali (nechal som ich ale postáť na pozemku). Stadreko 25PD - sialene nepresne- strašná robota...
Odpovedať
Profilova fotka
Ziadne dtcko nieje presne... vzdy sa najde taka co skace ako koza kvoli otrepom na krajoch. Dodrz kolmost pravouhlost a rovinu das vencom dekou ci cim budes koncit.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?