Odpoveď na príspevok od shadowmilan:
je to relativne ok ... ja som napr. za anhydrit 8… @shadowmilan Dve izby som mal len drevenu podlahu na nasype to bolo prehnite, a ostane izby mam tuto podlahu je to beton cca 8cm a natom je pvc, problem je.ze tam nieje hydeoizolacia meraci pristroj ukazuje ze to je mokre, dom je zatuchnuty, ked zacnem kurit tak sa zvysuje vzdusna vlhkost, a podlaha je sttasne studena nieje tam tepelna izolacia, chcem ti vsetko vybrat sam, a potom.nechat irobit ten beton, potom pride polystyten podlahovka, anhydrit...Odpoveď na príspevok od wolodymyr:
Mal som podobnu skladbu. Drevo von nasyp von do h… @wolodymyr to ma caka, dve izby som vykopal rozmyslam ze pojdem fakt hlbsie na tych 70cm ako mi odporucal sused, domiesavac by mi tam nevosiel mala brána, podrezaval si dom?, vnutorne omietky si osekaval na tehlu ?Odpoveď na príspevok od rudo1234:
@wolodymyr to ma caka, dve izby som vykopal rozm… @rudo1234 tu sa raz betónovalo tak, že domiešavač stál pri bráne a rameno natiahol dovnútra a hadica do okna. Keď bolo treba ďalej, tak bol žľab. Teraz už ale majú bežne hadice, ktoré vedia potiahnuť aj na 30m a čerpať betón, ak niekto stavia za domom.Odpoveď na príspevok od wolodymyr:
Mal som podobnu skladbu. Drevo von nasyp von do h… @wolodymyr a aku hrubku toho poteru si daval ? @marsdm alebo pouzijes kanal rury / prip. ich rozrezes, ale zalezi od vzdialenostiOdpoveď na príspevok od rudo1234:
@wolodymyr to ma caka, dve izby som vykopal rozm… @rudo1234 nepodrezaval mal som izolaciu pod murmi. Omietku som neosekaval ... ked bolo vykopane tak som ju lial vodou malovku oskrabal nech je bordel v jame pod betonom. Na povodnu omietku mi dali novu tenkovrstvu vapenocementovuOdpoveď na príspevok od shadowmilan:
@wolodymyr a aku hrubku toho poteru si daval ? @… @shadowmilan vtedy boli casy ked poter musel byt 10cm tak mam tolko 😀