Odpoveď na príspevok od arcticcode:
Ešte doplnenie, cement použivam ten mocnejši, 42,… To sa Ti bude výborne miešať. Ostatní použijú fúrik.Odpoveď na príspevok od arcticcode:
Čauko, idem miešať beton vo vedre. Prečo? Lebo ho… @arcticcode tak is kúp vrecovaný namiešaný beton. Nemusíš laborovať že koľko čoho, postrážiš si iba vodu..Odpoveď na príspevok od kejsix:
To sa Ti bude výborne miešať. Ostatní použijú fúr… @kejsix U6 som to tak paru razy robil, keď davaš frakciu 0-4, pripadne 0-8, tak sa to v pohode dá. Väčšiu frakciu nebudem používať. No a samozrejme, miešam to s vrtačkou a SDS miešadlom na kleber. Normalna vec. Furik zas len na oštaru, keďže to potrebujem dostať "do vzduchu". 17 vedier fakt vytiahnem 5 metrov na poschodia na šnurke, s furikom by som čo robil? Či namiešam jak dilinou vo furiku a potom budem prelievať do vedra hej?Odpoveď na príspevok od zicher:
@arcticcode tak is kúp vrecovaný namiešaný beton.… @zicher To tiež nie je úplne zlý nápad... až na to, že všetok matroš už mám nakupeny, tak škoda ešte k tomu kupovať vrecovany beton... či?Odpoveď na príspevok od arcticcode:
Čauko, idem miešať beton vo vedre. Prečo? Lebo ho… @arcticcode 1:4, cement :štrkOdpoveď na príspevok od arcticcode:
@kejsix U6 som to tak paru razy robil, keď davaš … @arcticcode ked sme robili s otcom vo dvojici poter na poschodi cca 40m2 cca 6 cm hrubky, sme to robili stylom: miesacka-furik-vedra a vynos po schodoch rucne. Dalo sa to zvladnut. Bolo to ovela lepsie ako sa s tym odzaciatku "srat" vo vedrach.Odpoveď na príspevok od arcticcode:
Čauko, idem miešať beton vo vedre. Prečo? Lebo ho… @arcticcode kym namiesas dalsiu davku tak prva zavadne. Naco vymyslat koleso. V kafase namiesaj a mas to rychlejsie a lepsie premiesane.