Odpoveď na príspevok od matko291:
Zdravíčko. Mám aj ja otázku? Chcel by som v pivn… @matko291 vyrezať a prípadne zapeniť.Odpoveď na príspevok od eagleowl:
@matko291 vyrezať a prípadne zapeniť. @eagleowl ako to myslíš konkrétne?Odpoveď na príspevok od matko291:
@eagleowl ako to myslíš konkrétne? @matko291 veď ako asi.....kde zavadzia rozvod treba vyrezať izoláciu a vzhľadom na nepresnosti toho výrezu to následne vypeniť. Predpokladám že zatepľovať budeš s EPS.Odpoveď na príspevok od eagleowl:
@matko291 veď ako asi.....kde zavadzia rozvod tre… @eagleowl áno EPS, a pena nejaká špeci?Odpoveď na príspevok od matko291:
@eagleowl áno EPS, a pena nejaká špeci? @matko291 kľudne tá istá čo s ňou budeš lepiť ....alebo si kúp špeciálne na vypenenie dier vysokoexpanznú ak toho bude veľa.Odpoveď na príspevok od matko291:
No @eagleowl spravil som par foto aby si videl ak… @matko291 pekne po rohoch tahane, som ti vravel spravit kastliky s XPS a vypenit pod tym ;-)Odpoveď na príspevok od rkorba:
@matko291 pekne po rohoch tahane, som ti vravel s… @rkorba s keď bude porucha?Odpoveď na príspevok od matko291:
@rkorba s keď bude porucha? @matko291 aka porucha preboha???, tak to rukou odtrhnes a opravis ;-)Odpoveď na príspevok od rkorba:
@matko291 aka porucha preboha???, tak to rukou od… @rkorba ok a ako by si tie kastliky uchytaval okolo toho potrubia?Odpoveď na príspevok od matko291:
@rkorba ok a ako by si tie kastliky uchytaval oko… @matko291 nalepis na penu ako budes robit i zvysok stropuOdpoveď na príspevok od rkorba:
@matko291 nalepis na penu ako budes robit i zvyso… @rkorba akým hrubým xps?Odpoveď na príspevok od matko291:
@rkorba akým hrubým xps? @matko291 2-5cm len aby dokazal udrzat sam seba, popripade mozes pouzit i vruty do dreva pri lepeni penouOdpoveď na príspevok od rkorba:
@matko291 2-5cm len aby dokazal udrzat sam seba, … @rkorba ak dobre chápem tak medzi sebou spojiť xps vrutmy, a hrany xps o strop a stenu nalepiť penou?Odpoveď na príspevok od matko291:
@rkorba ak dobre chápem tak medzi sebou spojiť xp… @matko291 aj aj penou, do 5cm to pekne narezes zlamovacim nozikom, pripravis si ich na stole podla rur ktore ides zakryt a len ich nalepis o strop pripadne strenuOdpoveď na príspevok od rkorba:
@matko291 aj aj penou, do 5cm to pekne narezes zl… @rkorba jedna tabuľa ma 125cm dĺžku, neviem si predstaviť ako to za kastlikom vypenim tie rury? Ak má chápeš, aby som vyplnil celý priestor jedného kastlika, rozumieme si?