mal by som na Vas dalsiu otazku.
Ked su uz zaklady zaliate a idete ukladat DT-cka, ako ich prevazujete?
Su dlhe a kratke DT-cka.
Aky je na to sposob?
Staci zacat s jedneho rohu a pokracovat po obvode? A nasledne dalsi sar posuniete s tym kratsim DT-ckom aby boli posunute spoje medzi sebou?
Je nejaky princip ako spajat rohy?
Dufam ze chapete co by som chcel vediet :) (potrebujem vypocitat kolko bude treba kratkych a dlhych DT-ciek)
@antonmesaros - uz som pozeral nejake tie fotoblogy ale chcel by som to vidiet napisane. Viem ze sa musia tvarnice "prekladat" ale ide mi skor o rohy.
Dajme tomu ze zacnem na jednom roru....pokracujem v ukladani dalej az kym sa dostanem na dalsi roh....a co tam?....ak mi vidu tvarnice presne na koniec rohu mozem pokracovat dalej o 90 stupnov otoceny??? alebo sa ma dat tensia tvarnica?.....
tie rohy musia byt nejak "previazane" ....
@antonmesaros - takze je to v podstate jedno. Zakazdym ked dalsi horny sar DT-ciek zacnem s otocenou tvarnicou tak ich vlastne previazem.
Naco su potom tie mansie DT-cka?
Presne roh romu vždy začínať celou tvárnicou a murujete smerom od rohov ku stredu .V strede ak je nutné tak sa reže alebo sa použijú tie menšie kusy.Tie "krpaté "sú na ukončovanie pri dverách oknách používajú sa na piliere.
Ak sa môžem spítať od akého výrobcu máte tie tvárnice, ak ich nemáte kúpene odporučil by som Vám Premac
Velmý dobra presnost, kvalita a rýchla robota nebojte sa toho nieje to nič komplikované.
@bkcargo - nemame ich este kupene. Potrebujem vediet kolko mam kupit tych klasickych 50cm dlhych a tych kratsich...
nebojim sa toho, chcel by som ich naukladat sam (aj ked uz citim teraz svoj chrbat)...
kupite len 50 cm tie polovičky ktore ste niekde videli su aj tak odliate spolu takže a písal som Vám že na palete je s každého sortimentu nejake množstvo nabalené takže asi tak na jednej palete je 36 ks tvárnic stoho je 6 rohových a 6 polovičných