Odpoveď na príspevok od zelka:
Dobry den, poradi mi prosim niekto ako postupovat… @zelka ak sa to nedá zviesť vonku nie je vo svahu , jedine spraviť studňu a odčerpávaťOdpoveď na príspevok od duzu:
@zelka ak sa to nedá zviesť vonku nie je vo svahu… @duzu ... studnu, vnutornu mame cca 3m odtiaľ:(, nepomohlo by niecim zaizolovat tu stenu?Odpoveď na príspevok od mgx:
@zelka treba napisat, kde to mate a treba si najs… @mgx je to stara chalupa z nepalenej tehly,toto boli priestory pre zvierata, v tejto casti zaklady nikdy neboli. Je postavena v kopci takze tato casť je vsadena pod urovnou zeme a ynulo prechadza do spodneho vychodu chodby von. Voda tam 30 rok9v nebola takze tiesime novy ,aktualny stav. Vedla je uz postavena nova ,zaizolovana cast. Toto bol priestor medzi starou a novou castou. Tazko sa to vysvetluje. Bola tam len tenka betonova podlaha ,nic viac. No a na tu podlahu zacala zboku zo steny kvapkat voda:(. A z tej vody mi vlhne zboku stena novej casti domu. Zospodu je zaizolovana,tam je to ok. 85% vlhkost som dnes namerala. Rozmyslam tu stenu zatiaľ zaizolovat elastickou, hydroizolacnou stierkou. Pomohlo by?Odpoveď na príspevok od mgx:
@zelka hydroizolacna stierka spravi viac skody ak… @mgx dakujem