Veľkosť skleníka

Zobraz úvodný príspevok
Čaute.Neviem sa rozhodnúť pre veľkosť skleníka, sme 5 členná rodina, uvažujem o rozmere 8x4m. Nie je to ale moc? Všetci odhovárajú od veľkosti, že čo tam budem dávať. Máte osobnú skúsenosť. Sklením bude z polykarbonátu hr.10mm. Ešte doplním, že tam musíme pestovať všetko z dôvodu invázie hrabošov.Ďakujem
Odpovedať
1
2
V decembri a januáry vyčistím a vydezinfikujem (dusikatým vápnom a Manganistanom draselným) skleník 6x3m a sadenie cca 10X30m. Semiačka mi za oknom začinajú klíčiť ( papriky 15.1, rajčiny 15.2, uhorky 30.2, cukiny 15.3 ) a pikírujem ich postupne už v skleníku kde mám nad strednou hriadkou vo vyške 1m poličku 3x0,5m na dopestovanie plánt v 1/2L kelímkoch. V skleníku mám cca 0,5kg rajčin, paprík a uhoriek už koncom mája. Keďže zo semiačok ale v júny aj zo zálistkou dopestujem až cca 100 plánt vysádzam ich aj mimo skleníka a posledné z nich som prave teraz poberal lebo má už mrznúť. V skleníju je už teraz toho veľmi málo lebo raˇjčiny sú už veľmi staré a majú oveľa menej svetla. Od Júna do decembra mám dosť pre troch a ohromný prebytok v júly až septembri rozdávam.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od psv:

V decembri a januáry vyčistím a vydezinfikujem (d…
@psv nádhera. už viem čo je pikírovať, dobre vedieť. Dík.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?