Tlaková nádoba na vodu

Poradte mi, či nafúkam 60 litrovú tlakovú nadobu na vodu na 1,8 barov kompresorom na opravu auto pneumatiky 12 V. Malý kompresor mám orginál k vozidlu do 5 barov. Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od jotabula:

Poradte mi, či nafúkam 60 litrovú tlakovú nadobu …
@jotabula a prečo by si nenafúkal ?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od dominik_galaba:

@jotabula a prečo by si nenafúkal ?
@dominik_galaba / iba sa pýtam, z hľadiska objemu nádrže, čo je asi viac ako pneumatika, či to malý kompresor zvládne.
Odpovedať
Profilova fotka

@dominik_galaba / iba sa pýtam, z hľadiska objem…
@jotabula tak určite nie naraz ale na viac krát. Veď keď s ním fúkaš 4 pneumatiky tak tiež potrebuje prestávku, inak si myslím že to zvládne na viac etáp :)
Odpovedať

@jotabula .. neviem aký máte typ... asi aj tak všetky lepia deti v Bankoku na poobednej🙈🙈🙈.. ale zvyknú výrobcovia uvádzať, že max 6 minút prevádzky a nechať vychladnúť.. potom opäť a tak.. Popripade sem hoďte čas, za aký zhorel, aj to bude napr pre mňa ok info😉
Odpovedať
Fukať, keď začne posmrdkávať, tak vypnúť. Počkať dve-tri pivká a fúkať znovu, kým nesmrdí. Neni zač.
Odpovedať
Profilova fotka

@jotabula kup si v hobbymarkete za 100vku 24 litrovy kompresor pri dome ho vyuzijes istotne a mas pokoj. Casom bude zaclaha tu vyfukas na zimu ...kolesa na autach.. skratka je toho plno.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od wolodymyr:

@jotabula kup si v hobbymarkete za 100vku 24 litr…
@wolodymyr
Odpovedať
Profilova fotka

@jotabula TN gumová vložka má menší objem ako pneu.
Odpovedať
Ďakujem za info, postačuje pre mňa. Je tam čas max. 10 min., takže to asi nafúkam na viac etáp. Pomohli ste mi. Všetkým prajem vštko dobré. Jožo
Odpovedať

Ďakujem za info, postačuje pre mňa. Je tam čas ma…
@jotabula tiež ho mám , no nevyužívam ho už takmer vôbec,ešte tak na nafúkanie člna, bezdošové pneu mi držia tlak do výmeny zim- letné a to je na aute kontrola tlakov od otáčok všetkých kolies, spolus ABS asi najlepšia ochrana , aj ked i tam sa to rýchlosťou nemôže preháňať, hoci zvláda lepšie predísť šmykom, pomôže pri rozbehu na snehu,ľade pribrzdovaním vhodnej pneu, podľa natočenia kolies
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?