Taky travnik

pri koseni som nezbieral travu do kosa ale som pouzival bocne vyhadzovanie a po case sa vytvoril takyto travnik, je to dobré alebo zlé? radsej by som mal travnik bez tej dateliny alebo co to je
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od brozek:

pri koseni som nezbieral travu do kosa ale som po…
@brozek zalezi ci chces travnik kde je cisto len trava alebo zelenu plochu s roznymi rastlinami ktoru obcas pokosis. (obe varianty su za mna OK). Ak chces travnik, tak zalezi kolko penazi a casu do toho chces investovat. Tam sa jedna o zrovnavanie, hnojenie polievanie, postrek proti burinam dosievanie, vertikutacia, vycesavanie atd. V tomto pripade odporucam si najst dobru mieru pokial by si chcel zajst...
Odpovedať
Tej dateliny tam mas pozehnane, ale nebude to tym, ze si mulcoval travu pokosenou travou Mozes pouzit hnojivo so selektivnym herbicidom, ktre zlikviduje dvojklicne rastliny a mozno sa trava spamata. Ak nie caka ta dosievanie travy
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zita19:

Tej dateliny tam mas pozehnane, ale nebude to tym…
@zita19 uz sa objavuju aj krtince
Odpovedať

@brozek krtince mam aj ja, tie vobec neriesim. Vezmen hrable, rozhrabem. Krty aj tak radsej ryju v polievanych zahonoch ako v suchom travniku. Aspon tie nase.
Odpovedať

@brozek Za krtkov buď rád, požerú obrovské množstvo rôznych škodcov.
Odpovedať
su len dve moznosti - bud sa ti to paci a chces to tak mat alebo ked chces mat len cisto zeleny travnik tak to dobre nie je.
Odpovedať
Profilova fotka
a nesadil si náhodou lúčnu trávnikovú zmes? lebo tam ako vidím je minimum trávy (ak vôbec nejaká)... na toto sa ani neoplatí striekať Bofix, ja by som dal nejaký total herbicid (napr. roundup) a zasial nanovo.. ale ak sa o ten trávnik nemieniš starať, tak na to kašli a buď rád, že je to zelené :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?