Odpoveď na príspevok od rado220:
Odrezali by ste tento konar?Moze sa v buducne na … @rado220 tam by som ten strom ani neposadil naviac krivo, zatieni dom a teraz tam musí byť kopa listov, tú parabolu nemôžeš schovaťpod strechu? alebo u teba napadá sneh?Odpoveď na príspevok od duzu:
@rado220 tam by som ten strom ani neposadil navia… @duzu krivo zasadeny nie je.Ide mu koruna viac na jednu stranu,bol tak uviazany v zahradnictve.Ja ho uvaziem a este skusim vyrovnat.Povysadbovy rez som jasne ze vykonal.Od domu je ten strom 9m (foto mozno skresluje) v tomto JA problem nevidim tam ma priestoru.To ihrisko o par rokov zmizne.Mne ide len o to ci sa to tam moze rozlomit, resp ci je to "istota" ze sa to v tom mieste rozlomi.Ked bol strom zalisteny tak vyzera dobre a nie metla.Odpoveď na príspevok od rado220:
@duzu krivo zasadeny nie je.Ide mu koruna viac na… @rado220 čo je to za strom sme sa stále nedozvedeli....Odpoveď na príspevok od megdesign:
@rado220 čo je to za strom sme sa stále nedozvede… @megdesign acer freemani jeffersed sonOdpoveď na príspevok od rado220:
@megdesign acer freemani jeffersed son @rado220 čiže javor. Prečo mu akože chceš strihať terminál?Odpoveď na príspevok od megdesign:
@rado220 čiže javor. Prečo mu akože chceš strihať… @megdesign lebo sa rozdvojil.Odrezuje sa to presne aby bol 1 terminal a pevny.Ale chcel som od niekoho znaleho radu lebo nerad by som to odrezal ale viem ze nejaky kvalitny arborista by to rovno odrezal.Odpoveď na príspevok od megdesign:
@rado220 čiže javor. Prečo mu akože chceš strihať… @megdesign vidisOdpoveď na príspevok od rado220:
@megdesign vidis @rado220 tým, že to odrežeš v tom mieste, mu zrušíš terminál. Sprav výchovný rez (1/3) dĺžky vlkov von. Ale až na jar. Teraz je už neskoro.Odpoveď na príspevok od megdesign:
@rado220 tým, že to odrežeš v tom mieste, mu zruš… @megdesign terminál nechaj, prerieď korunu, ak tak na jar. Skrátenom konárov ho zahustíš. Strihá tak, aby ostal posledný púčik von z koruny. Javor v podstate nemusíš radikálne strihať. Len ho vyviaž_ vyrovnaj. Keď zmohutnie, bude pekná dominanta k domu. Určite lepšie ako tuje 👍Odpoveď na príspevok od vebi34:
@megdesign terminál nechaj, prerieď korunu, ak ta… @vebi34 asi to nemalo byť adresované mne...Odpoveď na príspevok od megdesign:
@vebi34 asi to nemalo byť adresované mne... @megdesign no, nie... 😉