Zdravim Vas,
chcel by som sa spytat, ci nemate niekto skusenosti s vretenovou (rucnou) kosackou. Mame zahradu cca 200m2 a uvazujem nad kupou kosacky od Husqvarny Model 54, popripadne lacnejsiu verziu od AL-KO. Ale skor sa priklanam k Husqvarne.
Diky moc
tiez ju ideme kupit, kupime urcite husqvarnu, sused ma lacnejsiu verziu a vravi, ze noze sa rychlo zatupia. Daj si este pozor, ked budes kupovat Husqvarnu, aby si nenaletel lacnym cinskym imitaciam, upozornili nas na to priamo v Husqvarna predajni, ze uz mali niekolko reklamacii na cinske Husqvarny - napodobneniny.
Nasi mali cely život len klasicku vretenovu kosacku Husquarna,( kupovana v tom case v SRN) mozem potvrdiť, ze ju mame asi od 83 roku a je stale funkčná :-), ocino na nej opravoval akurat tak hačiky na držanie zbezneho koša, ale co sa tyka nožov, ta stale super :-) takže možem len odporucať a okrem toho je to vraj šetrnejsie k trave, lebo ju ozaj krasne zrežee, kdežto elektricke a ine kosacky ju režu inak....
Ja chcem do domu tiež takuto, ( hoci moja polovicka chce elektricku, ja si kupim aj tak aj tuto ) jednak je menej hlučna ( ide mi dost na nervy 3-4 hodiny pocuvať hukot kosačky ) :-p a nezavisla na elektrine :-) a navyse je to super telocvik, ,milujem kosenie s nou :-) Uz nech mame travu.