Odpoveď na príspevok od kreola:
Mame 3 muchovniky, 2 su lamarckii a 1 je balerina… @kreola Ahoj, krásny muchovnik. Práve som kupila asi 40 cm rastliny. Potrebujem zakryť výhľad od susedov. Môžem poprosiť, ako rychlo rastie lamarckii?Odpoveď na príspevok od ada41966:
@kreola Ahoj, krásny muchovnik. Práve som kupila … @ada41966 uprimne tazko povedat, nam jeden rastie mozno tak 40 cm rocne, ale mame aj druhy a ten rastie pomalsie.. a treti zase takmer vobec :-). Je to asi dost individualne, aj ako ho strihas a aku ma podu a podnebie.Odpoveď na príspevok od peto222:
Minuly rok som zasadil maly lamackrov muchovnik a… @ada41966 Sadil som v roku 2020, prvé dva roky rástli pomaly, ale teraz majú už cez 2,5metra a tak pol metrové prírastky. @peto222 Po roku nečakaj zázraky. Nechaj lepšie podrásť a budúci rok budú prvé. Mne teraz až po 4 rokoch poriadne zarodili.Odpoveď na príspevok od kajo873:
@ada41966 Sadil som v roku 2020, prvé dva roky rá… @kajo873 lebo v okoli vifim ze maju zasadene aj tohto rocbe ledva meter to ma a uz to ma plody.Tak dufam mas pravduOdpoveď na príspevok od kreola:
@ada41966 uprimne tazko povedat, nam jeden rastie… @kreola ďakujem krásne za odpoveď, zasadila som tri Lamarckii, tak uvidíme, ako sa ujmú.Odpoveď na príspevok od marfushik:
Je toto muchovnik? Vlani to svokor doniesol, niek… @marfushik áno, je to muchovnik