Odpoveď na príspevok od tomas2912:
Zdravím, ktorý krovinorez kúpiť ... STIHL FS55 ht… @tomas2912 nerozumiem tomu ze zo 100 az 140 eurovych vyzinacov skocis rovno na 300 eurove kde hlavne pri tychto 2 znackach pri priplacas najma za znacku 🤔Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@tomas2912 nerozumiem tomu ze zo 100 az 140 eurov… @sousedekovci89 lebo čítam že tie čínske sa kazia atd. Tak radšej asi investujem a nebudem neustále riešiť problémy. Chcem naštartovať, pokosiť a mať kľud. To je cele.Odpoveď na príspevok od tomas2912:
@sousedekovci89 lebo čítam že tie čínske sa kazia… @tomas2912 FS-55 mám osem rokov. Ani sviečku som tam ešte nemenil... Vytiahnem ho, sytic, zaaretujem plyn, 2x cukátko. Potiahnem lanko raz, zabafká, sytic dole, potiahnem druhý krát, ide. Odaretujem plyn. Pokosim. Vypnem. Schovám. Ani benzín na zimu nevylievam. Na jar startnem rovnakým spôsobom.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@tomas2912 nerozumiem tomu ze zo 100 az 140 eurov… @sousedekovci89 Aspoň si vybral nejaké normálnejšie značky, na ktoré snáď aj zoženie o 7 rokov náhradné diely.Odpoveď na príspevok od megdesign:
@tomas2912 FS-55 mám osem rokov. Ani sviečku som … @megdesign Mám tie isté skúsenosti. FS 55 máme cez 13 rokov. Funguje stále. Štartuje na 2-3 záťahy stále. Sviečka stále pôvodná.Odpoveď na príspevok od tomas2912:
Inak ak by mal niekto nejaké tipy ako zabehnut te… @tomas2912 100vka benzín a Stihl olej. Hlavne v správnom pomere. Nezabiehal som nijako.