Odpoveď na príspevok od oziris:
Ahojte, vie mi prosím niekto poradiť, prečo sa mi… @oziris Ahoj, nie som expert na choroby travnika, ale tento rok je vsetko na prd, od zahrady az po travnik. Tiez som hnojil v intervale ako ty, zavlazujem kazdy druhy, alebo treti den rano a prd z toho. Vyzera to ako travnik za 7 Eur z aliexpresu. Kruhy, ine odtiene atd atd. Co ma najviac stve, ze aj minule roky boli sucha cez leto, ale bojoval som maximalne s pupavou. Snad zaprsi par krat, pohnojis a bude to ok. Drzim ti palce.Odpoveď na príspevok od oziris:
Vdaka miselito. Je to tak, cudny rok. Uz sme pris… @oziris nam tak zhnil hrach,vobec nic z neho nebolo na listoch flaky.Rajciny mame uz 2m ale su v skleniku,no tiez uz osychali listy a zacali mat chrasty,tak sme hned isli do polnohospodarstva a tam poradili vapnik,tak postrekujeme vapnikom,a pekne uz dozrievaju,ako aj paprika aj uhorky,tie su vonku,tym sa dari tiez.Odpoveď na príspevok od oziris:
Ahojte, vie mi prosím niekto poradiť, prečo sa mi… @oziris nebude to moc castym polievanim, hnojenim, kosenim? u nas kosi otec tak raz sa mesiac. polievame vynimocne, ked uz zacina schnut trava, to tiez tak raz za mesiac. a hnojit som nehnojil asi 4 roky a uz ani nebudem radsej polievam zahradu, zeleninu.....