Odpoveď na príspevok od jerry44:
Moze to byt kludne tym benzinom. Ak ho tam mas na… @jerry44 no bud toto, alebo tiez mozno ju netreba rovno davat lahnut na bok.Odpoveď na príspevok od patrik0991842:
Zdravím mám otázku ale v inom zmysle nenašiel som… @patrik0991842 kosačku čisti ked je málo benzínu po kosení a najľahšie je dať ju na vyššie miesto budeš tam vidieť, ja to dávam na lavicu kde si k tomu sadneš a sklopiť riadidlá dole a sviečka musí byť hore, nikdy opačne bude vytekať olej,je to jednoduchšie ako na bok,nesmieš pri tom otáčať nožom môže ti vytekať olej cez vzduchový filter, čistiť špachtľoua smetákom, vždy pozri i nôž ide ho nabrúsiť pilníkom s vrchnej časti pod sklonom 45st a špachtľou od spodu rovnú časť. ,vyštrbenú časť ide zbrúsiť rovno po osení to ide i vystriekať prúdom vody, ale len spodok aby sa nedostala do benzínu, na zátke je dierkaOdpoveď na príspevok od wolodymyr:
Ohnuta ojnica alebo kluka. Par x chytus kamen kon… @wolodymyr Ohnutá ojnica vibrácie nezapričiní !!!Odpoveď na príspevok od petersd:
@wolodymyr Ohnutá ojnica vibrácie nezapričiní !!! @petersd Pisal som bud ojnuca alebo klukovka u mna to bolo jedno z toho .... v servise vyriesili.Odpoveď na príspevok od patrik0991842:
@duzu zdravím ďakujem za super rady. Takže môže b… @patrik0991842 kludne. skusal si to aj ked si mal v kosacke toho benzinu menej, ci to tieklo stale tak isto?Odpoveď na príspevok od patrik0991842:
@duzu zdravím ďakujem za super rady. Takže môže b… @patrik0991842 ja mám ku kosačke v manuáli napísané to isté... Riwall. Keď ju preklopíme, či je nádrž plná, poloprázdna alebo skoro prázdna, vždy tečie. Preto to čistím tak, že rúčky priložím tehlou o zem - zdvihnem predok. Vtedy sa z predu krásne dostanem spachtlou. Samozrejme kôš dole...