Odpoveď na príspevok od samueeel:
Kedy robit radikálny rez ? Zdravím mám asi 9 ročn… @samueeel môžeš.Odpoveď na príspevok od samueeel:
Megdesing Ďakujem malo by to byt na takýto štýl @samueeel nezabudni veľké rany zatrieť štepárskym voskom.Odpoveď na príspevok od megdesign:
@samueeel môžeš. @megdesign a nevadí ak ešte príde mráz a sneh?Odpoveď na príspevok od tabitka337:
@megdesign a nevadí ak ešte príde mráz a sneh? @tabitka337 akože tento rok, či budúci? 😀Odpoveď na príspevok od tabitka337:
@megdesign a nevadí ak ešte príde mráz a sneh? @tabitka337 ostrihanyemu drevu mraz neublizi, ked omrznu, tak rasiace pusky a tie by omrzli aj keby ostrihana nebola (ale to by musieli prist krute mrazy)Odpoveď na príspevok od tabitka337:
@megdesign a nevadí ak ešte príde mráz a sneh? @tabitka337 videl som aj taku co bola ostrihana uz v novembriOdpoveď na príspevok od megdesign:
@tabitka337 akože tento rok, či budúci? 😀 @megdesign myslela som teraz ešte, marec, apríl.. ale áno, stromy nezmrznú, len púčiky.. 😉Odpoveď na príspevok od tabitka337:
@megdesign myslela som teraz ešte, marec, apríl..… @tabitka337 tento rok prišla jar velmi skoroOdpoveď na príspevok od tabitka337:
@megdesign myslela som teraz ešte, marec, apríl..… @tabitka337 keď príde v máji mráz, omrzne aj keď nebude ostrihaná...Odpoveď na príspevok od zita19:
@tabitka337 ostrihanyemu drevu mraz neublizi, ked… @zita19 a čo narcisy? Tie už môžu ísť von do zeme? Mám ich v kvetináči na verande zatiaľ, lebo keď boli vnútri začali rýchlo kvitnúť 😄Odpoveď na príspevok od tabitka337:
@zita19 a čo narcisy? Tie už môžu ísť von do zeme… @tabitka337 mozu ostat v kvetinaci, mozes isch aj vysadit. Moje cibuloviny co kvitli doma vynasam na balkon a tam pockaju, kym dojde na nich cas. Uz som sadila aj zelene a oslahol ich mraz, aj skoro vyschnute a nijak im to nevadilo