Odpoveď na príspevok od chorchito:
Ahojte, chcel by som sa informovat, ci nemate sk… @chorchito robil si si to sám a teraz sa pýtaš nás, či s tým má niekto skúsenosti? Tvoje časové hodiny blbnú. Vymeniť. Ja som si to tiež robil sám, ale urobil som to úplne easy. Na každú vetvu som dal samostatné hodiny a nastavil som samostataný čas. Ked jedny odídu, daľšie dvoje budú fungovať. Jedny hodiny ma stáli v akcii 15€. Paradoxne už fungujú 5 rokov.. Tento rok ich mali opať v akcii za 16€.. Kúpil som ich do náhrady, ked doslúžia staré.. Možno ich použijem o tri-pať rokov. Ale ak blbnú, tak čo s tým urobíš? Iba vymeniť.. Opraviť sa to nedá.Odpoveď na príspevok od chorchito:
Ahojte, chcel by som sa informovat, ci nemate sk… @chorchito skusal si reset? https://www.hunterindustries.com/en-m...Odpoveď na príspevok od chorchito:
Ahojte, chcel by som sa informovat, ci nemate sk… @chorchito podľa mňa zle nastavené. Nastav kontroler podľa tabuľky a uvidíš, či sa spustia všetky sekcie v nastavený čas... Tým eliminuješ chybu kontrolera.Odpoveď na príspevok od chorchito:
Ahojte, chcel by som sa informovat, ci nemate sk… @chorchito podla mna to nefunguje ako si myslis: NOTE: In the Start Times dial position, the numbers 1-4 do not represent stations. The numbers represent the program start times. https://www.hunterindustries.com/en-m... Pride mi to, ze to ma v programe automaticky definovany cyklus po staniciach - nie vsetko naraz. Takze nastavis jeden cas a ono ti to poleje postupne vsetky stanice... Treba si to precitat podrobnejsie...Odpoveď na príspevok od chorchito:
Ano, mate pravdu, dakujem za rady. Precital som s… @chorchito "ci je mozne to nastavit tak, aby som vedel poliat viac zon naraz" nie je to mozne... ziadny z Hunter kontrolerov na domace pouzitie nepodporuju zopnutie viacerych solenoidov naraz. Ja som si (aj) kvoli tomu naprogramoval do tejto jednotky vlastny firmware.Odpoveď na príspevok od chorchito:
Nakoniec som to vyriesil tak, ze na jednu svorku … @chorchito pokial chces rovnake casy a dlzky polievania obidvoch zon, aj to je riesenie... ale nezapajaj takto viac ako 2 zony naraz. Solenoidy maju radovo vyssi narazovy odber pri vybudeni, riadiaca jednotka musi zopinat ventily s oneskorenim.