Hunter kontroler spusta zavlahu v nahodnych casoch

Ahojte, chcel by som sa informovat, ci nemate skusenosti s kontrolerom pre zavlahu hunter. Robil som si doma zavlahu svojpomocne a rovnako svojpomocne som si aj zapajal kontroler. Problem je, ze zavlaha mi spina v casoch, ktore vobec nesedia s tym, co mam nastavene v kontroleri (vid video: https://photos.app.goo.gl/G5Rdtz519wc...). Ak ste sa s tym niekto stretol, budem rad, ked mi date vediet, Dakujem, Juraj
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od chorchito:

Ahojte, chcel by som sa informovat, ci nemate sk…
@chorchito robil si si to sám a teraz sa pýtaš nás, či s tým má niekto skúsenosti? Tvoje časové hodiny blbnú. Vymeniť. Ja som si to tiež robil sám, ale urobil som to úplne easy. Na každú vetvu som dal samostatné hodiny a nastavil som samostataný čas. Ked jedny odídu, daľšie dvoje budú fungovať. Jedny hodiny ma stáli v akcii 15€. Paradoxne už fungujú 5 rokov.. Tento rok ich mali opať v akcii za 16€.. Kúpil som ich do náhrady, ked doslúžia staré.. Možno ich použijem o tri-pať rokov. Ale ak blbnú, tak čo s tým urobíš? Iba vymeniť.. Opraviť sa to nedá.
Odpovedať

@chorchito skusal si reset? https://www.hunterindustries.com/en-m...
Odpovedať

@chorchito podľa mňa zle nastavené. Nastav kontroler podľa tabuľky a uvidíš, či sa spustia všetky sekcie v nastavený čas... Tým eliminuješ chybu kontrolera.
Odpovedať

@chorchito podla mna to nefunguje ako si myslis: NOTE: In the Start Times dial position, the numbers 1-4 do not represent stations. The numbers represent the program start times. https://www.hunterindustries.com/en-m... Pride mi to, ze to ma v programe automaticky definovany cyklus po staniciach - nie vsetko naraz. Takze nastavis jeden cas a ono ti to poleje postupne vsetky stanice... Treba si to precitat podrobnejsie...
Odpovedať
Ano, mate pravdu, dakujem za rady. Precital som si manual este raz a zda sa, ze som ho zle pochopil prvy krat. Skusim sa s tym este pohrat, ci je mozne to nastavit tak, aby som vedel poliat viac zon naraz, aby cerpadlo zbytocne nebezalo 2 hod..
Odpovedať

Ano, mate pravdu, dakujem za rady. Precital som s…
@chorchito "ci je mozne to nastavit tak, aby som vedel poliat viac zon naraz" nie je to mozne... ziadny z Hunter kontrolerov na domace pouzitie nepodporuju zopnutie viacerych solenoidov naraz. Ja som si (aj) kvoli tomu naprogramoval do tejto jednotky vlastny firmware.
Odpovedať
Nakoniec som to vyriesil tak, ze na jednu svorku som pripojil 2 kable zo solenoidu a funguje to uz tak, ako potrebujem. Vdaka za pomoc.
Odpovedať

Nakoniec som to vyriesil tak, ze na jednu svorku …
@chorchito pokial chces rovnake casy a dlzky polievania obidvoch zon, aj to je riesenie... ale nezapajaj takto viac ako 2 zony naraz. Solenoidy maju radovo vyssi narazovy odber pri vybudeni, riadiaca jednotka musi zopinat ventily s oneskorenim.
Odpovedať
mal som kontroler od rainbird a hodil som ho za psom... namiesto toho som dal opensprinkler a spoko
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?