Odpoveď na príspevok od lillinqa551:
Zaujímalo by ma, či ste váš problém vyriešilial, … @lillinqa551 ešte pred pár rokmi to bolo i u nás takmer každý niečo choval i pestoval , v dedine to bolo bežné, dnes každému všetko vadí, v meste kopa splodín , povieš všetkým nejazdite? môžeš sa sťažovať na lampárniOdpoveď na príspevok od duzu:
@lillinqa551 ešte pred pár rokmi to bolo i u nás … @duzu jedna vec je ak sused ni_ečo chová. Druhá vec je, ak nič nechová. Vlastní úzky pás pozemku ktorý je medzi hlavným ťahom so zástavkou, a vašim domom, a vydieraním sa Vás snaží prinútiť, aby ste ten pás od neho kúpili za predraženú sumu, lebo potrebuje peniaze. Odmietnete, lebo jeho malý kúsok pozemku nepotrebujete, tak Vám na ten pás zosype kopu hnoja, ktorý sa počas dažďov zlieva na Váš pozemok, posiela Vám vyhrážky a čaká, kedy Vám dojde trpezlivosť a dáte mu tých 100€/m2 za kúsok nepoužiteľného pozemku. Mesto sa dištancuje, lebo dotyčný má známosti na najvyšších miestach. Chcela by som vidieť, či by ste takto argumentovali aj keby sa to stalo Vám a mali ste tú kopu hnoja 3m od vchodových dverí. Jeden dážď a hnoj stečie to pred Vaše dvere. Mňa len zaujímalo, či sa to nejako riešiť dá u ľudí, ktorí mali podobný problém.Odpoveď na príspevok od misutka12:
milujem takýchto susedov, to je za trest. samozre… @misutka12 im o susedske vztahy nejde. Pan byva na zapade, oni na vychode, a je to len snaha o vydieranie, ak chcu pokoj, maju mu dat peniaze. Ak nedaju, bude im zneprijemnovat zivot. Staznosti uz podali aj na mesto, aj na policiu, zvazuju kontaktovat aj media. Ponaucenie z ich pripadu - pred kupou domu si treba zistit aj kto su susedia 🙈 Narazila som na tuto diskusiu a zaujimalo ma, ci sa to po rokoch podarilo vyriesit alebo nie.Odpoveď na príspevok od lillinqa551:
@duzu jedna vec je ak sused ni_ečo chová. Druhá v… @lillinqa551 u nás je skôr opačná situácia , niekto odkúpi i susedný pozemok len preto aby sa tam náhodou niekto neželaný nenasťahoval, susedia sa vždy menia, niekde pribudne a niekde zas ubudne , dnes vymierame ako celá EU, rodí sa málo detí a je mnoho dôchodcov, predlžuje sa vek dožitia, niektoré štáty sú radi ak sa tam nasťahujú utečenci, má na nich kto robiť , len u nás tým strašia všetci politici, ale neriešia situáciu