Odpoveď na príspevok od igor256:
Ahojte obnovím tému. Mate niekto skúsenosti s tak… @igor256 zohnal so nejaké info? Zaujalo ma to tie, hlavne cena samozrejme, ale vyzerá to dobre.a vlastne keď si to objednas od firmy na kľúč tk tiež to je ako skladačka nie?Odpoveď na príspevok od ricir:
@igor256 zohnal so nejaké info? Zaujalo ma to tie… @ricir ano, tak si to predstavujem. Tu je podobna (ak nie rovnaka). Pisal som im a pridal tam aj navod. Ak tomu dobre rozumiem, tak mozno ma len 4 nohy pri velkosti 5x3. Co je fajn, pekne, no neviem ako to bude pevne. Vsak v zime sa daju kolmo a sneh spadne ale aj tak :D https://www.ferex.sk/detail/hlinikova...Odpoveď na príspevok od igor256:
@ricir ano, tak si to predstavujem. Tu je podobna… @igor256 odpísali ti niečo? Podobnu pergolu mali vystavenu v Mobelix v Prešove, možno tam je doteraz. Vyzerala rovnako a zdalo sa mi to celkom pevné. Síce neviem aké pevné sú tie pergoly na kľúč od firiem.Odpoveď na príspevok od ricir:
@igor256 odpísali ti niečo? Podobnu pergolu mali … @ricir iba, ze je to novinka a ze doplnili nejake fotky. Na alzu som nepisal. Ak by si zistil, ze ich niekde maju vystavene tak napis (alebo niekto iny). Lebo oproti tym 5-15 tisicovym je to brutalny rozdiel :DOdpoveď na príspevok od pernlubo:
Jednoznacne. f. Gazebo Nove Zamky. A jednoznacne … @pernlubo puka? nespini sa?