Odpoveď na príspevok od vebi34:
@tad8 ak zmení pohľad zadávateľa na problém, tak … @vebi34 preco svinstvo? Mozes kosit aj kazdy 3 den a buriny sa nezbavisOdpoveď na príspevok od rudy1973:
asi by si aj ty chcel takyto travnik, ale postrek… @rudy1973 krasny travnik,cerstvo posadeny?Tiez by som chcela kobercovy travnik.Ako Vam to robili?Davali aj nieco pod travnik,aby burina uz nerastla?Odpoveď na príspevok od peto222:
@vebi34 preco svinstvo? Mozes kosit aj kazdy 3 de… @peto222 pozri si oficiálne zloženie Bofixu. Svinstvo, ktoré ostane v pôde, v rastlinách, ide do vôd... Trend tují a tzv. anglických trávnikov je dnes už pasé. A to nehovorím o časovej a finančnej náročnosti. Radšej sa poteším morýľovi, ktorý priletí i včielke. Med si kúpim od miestneho včelára a s čistým svedomím mu pozriem do očí, lebo viem, že jeho včely cestou do úľa nehynú a priniesli zdraví med, nie ten za 3,50 zo supermarketu. Ušetrený čas venujem rodine a deti mi bosé bahajú po pokosenej tráve, nie burine. Dnes to nie je len eko/bio, ale najmä zdraví rozum.Odpoveď na príspevok od vebi34:
@peto222 pozri si oficiálne zloženie Bofixu. Svin… @vebi34 neriesim.Bofix som pouzil 1x a po pouzity napriek tomu svinstvu po 2 mes burina opat zacala rast😀 tak asi take svinstvo to nebudeOdpoveď na príspevok od peto222:
@vebi34 neriesim.Bofix som pouzil 1x a po pouzity… @peto222 ved práve rastie potom už len nežiadúca burina