Čo žerie moju vrbu ?

Prosím, poraďte čo žerie moju vrbu? Škodcu som nevedel nájsť až dnes som použil zoom fotoaparátu a objavil som toto Aký postrek.by ste použili?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od inocentcent:

Prosím, poraďte čo žerie moju vrbu? Škodcu som n…
Napadlo ma.ci sú to cervce alebo skôr roztoče?.listy aj vyžralo ale húsenice som nenašiel
Odpovedať
asi by som otrhal tie poskodene listy, proste to cele preriedil a treba pozriet nejaky original pripravok na skodcov vrby. lebo su aj taky.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od steinerr:

asi by som otrhal tie poskodene listy, proste to …
@steinerr no ked tak na to pozeram, tak to by si musel otrhat asi vacsinu.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od timea59:

@steinerr no ked tak na to pozeram, tak to by si …
@timea59 máme predčasnú jeseň pre vegetáciu hlavne v miestach kde málo prší,a nie je závlaha u mňa už dávnejšie padajú všetke listy s nedalekého lesa
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od inocentcent:

Napadlo ma.ci sú to cervce alebo skôr roztoče?.li…
@inocentcent neporadim co to je, ale ja by som ju z teraz ostrihala, vsetok odpad spalila a vydatne ju poliala, ale vydatne znamena, ze asi po 50 litrov denne aspon tyzden, alebo pod nu poloz hadicu nech pomalicky tecie voda ku korenom aspon 24 hodin
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zita19:

@inocentcent neporadim co to je, ale ja by som ju…
@zita19 myslis, ze to bude sposobene tym nadmernym suchom, co je teraz vsade? ked odporucas tolko zalievania?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od backo15:

@zita19 myslis, ze to bude sposobene tym nadmerny…
@backo15 nie, nie je to suchom ale aj je to suchom, rastliny su oslabene, nevedia sa branit. Tym, ze ju ostrihas zlikvidujes aj skodcu, tym, ze ju polejes, tak jej das sancu sa pozviechat. Teraz sa neda nic ine ako obcas vydatne poliat kazdy krik, kazdy strom
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od backo15:

@zita19 myslis, ze to bude sposobene tym nadmerny…
@backo15 ja by som len pozbieral listy a dal preč od stroma treba zistiť či nie je napadnutý i kmeň ale vody bude škoda ,v lese to tiež nikto nepolieva a na jar ak sú zdravé žijú dalej, cz asi budú meniť pomenovanie mesiaca listopad
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?