Odpoveď na príspevok od brozek:
zdravim, nestartuje mi krovinorez, alebo ked nast… @brozek pravdepodobne máš zalepené membrány v karburátore. Trebalo by ho rozmontovať a opláchuť benzínom.. Prípadne ešte skús vyčistiť a prefúknuť sacie sitko na hadičke v nádržke benzínu. Tiež sa ľúbi upchať a potom karburátor nevie nasať palivo.Odpoveď na príspevok od brozek:
zdravim, nestartuje mi krovinorez, alebo ked nast… @brozek Aký olej+benzín používaš????Odpoveď na príspevok od brozek:
@technik007 benzin 100vku a olej klasicky 2 takt … @brozek aký krovinorez ?Odpoveď na príspevok od brozek:
@tomas2912 hecht @brozek v tomto videu máš Hecht https://m.youtube.com/watch?v=Jy06rmd... A jasne vidieť prečo neštartuje , ma povolený karburátor. Skús pohybat karburátorom či nieje povolený.Odpoveď na príspevok od brozek:
vysusil som vzd. filter pretrepal nadrz s benzino… @brozek Tak máš zlý pomer oleja-benzín... Ja dávam IBA 100 benzín a Husqarna olej-modrý... Používal som olej "originálny" červený kým som nezadrel motor.... Bolo mi vysvetlené že červený olej je dobrý ale pokiaľ ho neminieš spolu s benzínom, pokiaľ ho necháš v motore usadí sa na krúžkoch hustý film a pri začiatku práce je veľká pravdepodobnosť že sa zaderie motor... Odkedy používam spomínaný olej nechávam odpočívať všetky 2-takty kľudne aj na dlhší čas /2-6mes./ a nemám s tým problém naštartovať...Odpoveď na príspevok od brozek:
vysusil som vzd. filter pretrepal nadrz s benzino… @brozek musíš vypáliť/minúť zmes, čo je v plávakovej komore v karburátore... pravdepodobne ti tam sadol olej... vylej benzín z nádržky, zarob si benzil/olej v správnom pomere, nalej do nádrže. Preštartovávaj, aj keď bude skapíňať dovtedy, kým nepôjde normálny dym z výfuku...Odpoveď na príspevok od brozek:
no ja uz neviem co s tym, vymenil som novy starte… @brozek ja som mal podobný, nie taký istý problém a pomohlo banálne riešenie. Krovinorez naštartoval ale nedostával sa do otáčok a po chvíli zhasol. Na radu servisu som vymenil sitko čo je na konci hadičky v nádržken na benzím. Odvtedy funguje. Skús, nestojí to veľa. Kamarát zase nemohol naštartovať pílu. Zašli sme do servisu, mechaník vymontoval zapaľovaciu sviečku a strčil tam malú kamerku. Válec bol celý doryhovaný, nedržal kompresiu, pila šla do šrotu.Odpoveď na príspevok od brozek:
@znakko uz len na tu prkotinku prist 😁 @brozek no ved to. neskusal si ho proste cely rozobrat, poprefukovat a podotahovat zazad? vsetko si si vymenil by som vymenil aj ja, no takto ma ako uz nenapada, preco nejdeOdpoveď na príspevok od dudko12:
@brozek no ved to. neskusal si ho proste cely roz… @dudko12 poprefukoval som vsetko, mozno odisiel motor