Ako zrovnať lúku

Dobrý deň prajem, pri dome mame lúku cca 10x30m, ktorej terén je krivý. Chcel by som to zrovnať tak aby sa to do budúcna dalo kosiť benzinovou kosačkou. Vedeli by ste mi poradiť akým spôsobom by sa dala pôda rozbiť a následne zrovnať? Skúšal som to elektrickym kultivatorom, no veľmi to nešlo a zamotavala sa tráva. Dakujem za radu
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od knapko9:

Dobrý deň prajem, pri dome mame lúku cca 10x30m, …
@knapko9 najskôr vykosiť krovinorezom, následne zorať, potom rotavator a nakoniec brány.
Odpovedať

@knapko9 Trochu po tom pobehá traktorbager, pozaťahuje a vybavené. Či nechceš platiť 30€/hod. ? 😁 (ale ak tam chceš pestovať zeleninu, urob postup, ako Ti radí vyššie)
Odpovedať

@knapko9 na elektricky sa vykasli, tym to nedas. Elektricky je na jemne prepracovanie hriadky nie na rovnanie luky. Potrebujes aspon nieco vo velkosti agzatu/vari.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:

@knapko9 na elektricky sa vykasli, tym to nedas. …
@sousedekovci89 Fuuuuj,.... prečo ho nahováraš na také neekologické riešenie ? Veď teraz je v móde samá elektrika, samé AKU ... 😅
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od petersd:

@sousedekovci89 Fuuuuj,.... prečo ho nahováraš n…
@petersd ake neekologicke, pri sobotnom nakupe niekde do tesca a spat spali viac benzinu ako pri zrovnavani takejto plochy. 😃
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?