Vždy som posielala sestre fotky z galérie v mojom mobile cez zdielať, na jej gmail. Aplikacia gmail mi zmizla, neviem, trebalo ju obnoviť, alebo čo sa mohlo stať?
@telma321
A čo to je za telefón?
Aplikácia gmail je z drvivej väčšiny predinštalovaná a jednoduchým užívateľským spôsobom sa odinštalovať nedá.
Takže ak je to Android telefón, pravdepodobne sa iba vymazal z obrazovky odkaz, ale nainštalovaný je stále.
Stačí ho nájsť v nainštalovaných aplikáciách a pridať odkaz na plochu.
@frantisekca Áno, kedysi to platilo skoro u všetkých značiek. Dnes minimálne u Huawei a Xiaomi (nie som si istý, či nie už aj samsung) už toto neplatí, appku normálne odinštaluješ. A to sú značky, čo má každý tretí u nás vo vrecku.
@kejsix
Mám aj Xiaomi, Mi11, nie, nedá sa, teraz som skúšal. Na Pixely to tiež nejde samozrejme. Odinštalovať idú iba aktualizácie.
Huawei je iná liga, keďže kôli sankciám ani nemôže mať Google play, Google služby.
Samsung úzko spolupracuje s Google, takže tiež neverím, že by sa to dalo.
Možno len ikonku zrušila, ale odinštalovať sa nedá. Tiež som mal takú snahu raz, ani neviem čo som robil, ale nešlo mi to. Treba cez vyhľadávanie ho nájsť v telefóne.
@kejsix
Daj číslo zostavy.
Keď už tak ideš, tak si mohol hneď napísať, že nemáš EU distribúciu ale máš ho z Číny.
Pani píše "Aplikacia gmail mi zmizla", takže isto predpokladaná, že mala snahu hľadať zložité riešenie, ako gmail odinštalovať.
Takže skúšala som cez 1. Nastavenia
2.Aplikácie - otvorila som ich- predvolené aplikácie - viac -
- E mail predvolené - kliknem a koniec, vypíše mi E mail, ale
je to ako keby mŕtve oproti ostatným apl.,nič sa s tým nedá
urobiť