Zmizol mi v mobile gmail

Vždy som posielala sestre fotky z galérie v mojom mobile cez zdielať, na jej gmail. Aplikacia gmail mi zmizla, neviem, trebalo ju obnoviť, alebo čo sa mohlo stať?
Odpovedať
@telma321 Neviem, čo sa stalo, ale nie je problém ísť do Obchod Play a nainštalovať si aplikáciu.
Odpovedať
@telma321 A čo to je za telefón? Aplikácia gmail je z drvivej väčšiny predinštalovaná a jednoduchým užívateľským spôsobom sa odinštalovať nedá. Takže ak je to Android telefón, pravdepodobne sa iba vymazal z obrazovky odkaz, ale nainštalovaný je stále. Stačí ho nájsť v nainštalovaných aplikáciách a pridať odkaz na plochu.
Odpovedať
@frantisekca To už dávno neplatí.
Odpovedať
@kejsix Odinštaluješ akurát aktualizácie, teda, pokiaľ nemáš root. To však bežný užívateľ zvyčajne nemá.
Odpovedať
@frantisekca Áno, kedysi to platilo skoro u všetkých značiek. Dnes minimálne u Huawei a Xiaomi (nie som si istý, či nie už aj samsung) už toto neplatí, appku normálne odinštaluješ. A to sú značky, čo má každý tretí u nás vo vrecku.
Odpovedať
@kejsix Mám aj Xiaomi, Mi11, nie, nedá sa, teraz som skúšal. Na Pixely to tiež nejde samozrejme. Odinštalovať idú iba aktualizácie. Huawei je iná liga, keďže kôli sankciám ani nemôže mať Google play, Google služby. Samsung úzko spolupracuje s Google, takže tiež neverím, že by sa to dalo.
Odpovedať
Možno len ikonku zrušila, ale odinštalovať sa nedá. Tiež som mal takú snahu raz, ani neviem čo som robil, ale nešlo mi to. Treba cez vyhľadávanie ho nájsť v telefóne.
Odpovedať
@kejsix tak pre Samsung to urcite neplati, to je stale plna rit neodinstalovatelneho bloatwaru... gmail appka je ten najmensi problem.
Odpovedať
@frantisekca dá sa to úplne v pohode aj bez rootu na Xiaomi mobiloch.... Keď nie uninstall, minimálne disable...
Odpovedať
@megdesign Vyskúšaj, potom napíš či ide odinštalovať.
Odpovedať
mi11 bez roota
Odpovedať
@kejsix A keď klikneš, tak máš iba možnosť odinštalovať, inštalovať aktualizácie... Bravoooo. Moja prvá fotka je z Mi11 tiež, Android 13.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@frantisekca Ty nedokážeš pochopiť, že ja ho v telefóne proste od kúpy vôbec nemám 😀
Odpovedať
@frantisekca píšem minimálne deaktivovať. A také tlačidlo tam vidím... Ja ho tiež v Xiaomi nemám. Používam Outlook...
Odpovedať
@kejsix Daj číslo zostavy. Keď už tak ideš, tak si mohol hneď napísať, že nemáš EU distribúciu ale máš ho z Číny. Pani píše "Aplikacia gmail mi zmizla", takže isto predpokladaná, že mala snahu hľadať zložité riešenie, ako gmail odinštalovať.
Odpovedať
@frantisekca toto ma inak s tým Huawei zaujalo. Stránim sa pri výbere nového telefónu tejto značke. Potom ako to majú tieto mobily riešené??
Odpovedať
@marek746 normálne tam nainštaluješ čo chceš. Ak nie z Google play, tak ručne hocijakú .apk
Odpovedať
@frantisekca Nemam ho z Ciny, kupeny na Slovensku, ale fakturu Ti sem skenovat naozaj nebudem 😄 Cislo zostavy najdem kde? Predinstalovany bol MiMail.
Odpovedať
@marek746 aky je s nimi problem? akoze nemam takyto mobil a ani neplanujem, ale tak asi to nebude na skodu vediet.
Odpovedať
@frantisekca HUAWEI
Odpovedať
Takže skúšala som cez 1. Nastavenia 2.Aplikácie - otvorila som ich- predvolené aplikácie - viac - - E mail predvolené - kliknem a koniec, vypíše mi E mail, ale je to ako keby mŕtve oproti ostatným apl.,nič sa s tým nedá urobiť
Odpovedať
@telma321 Otvoriť obchod Google play a vyhľadať gmail.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?