Zmena majiteľa osobného účtu

Nazdar, neviete niekto, ci sa da v banke zmenit majitel osobneho uctu? Na google som o tom nic nenasiel, akurat o disponentoch, ale to nieje to iste...
Odpovedať
Profilova fotka
Obavam sa ze nie i ked uradnici si myslia opak. Kazdy rok pre dotaciu obcianskeho zdruzenia musim predlozit doklad ze sme majitelom uctu.
Odpovedať
@xanderhell Nerozumiem, že prečo toto zisťuješ na MS? Zdvihni telefón a zavolaj do banky. A najlepšie do tej, v ktorej ten účet máš.
Odpovedať
@xanderhell isto to nepotrebuješ na súkromný účet , tam je to k ničomu,ten môže ovládať každý kto vie prístupové údaje
Odpovedať
@xanderhell Nie, majiteľ účtu sa nedá zmeniť. Účet sa dá len uzatvoriť a nová osoba si otvorí nový účet na svoje meno. Ale skús upresniť zadanie, lebo nerozumiem, čo sa tou otázkou chceš naozaj spýtať....
Odpovedať
A pôvodný majiteľ už nebude mať k tomu účtu prístup či má ísť len o nejakú formalitu?
Odpovedať
nerozumiem ani ja ci ide len o zmenu ze uz nechces ty figurovat ako majitel ale nejaka ina osoba a ci budes mat aj nadalej pristup.
Odpovedať
@duzu jasné. Kým majiteľ nezomrie a peniaze na účte pôjdu do dedičstva.
Odpovedať
Nie. Podľa mňa môžte účet zrušiť a spraviť nový na iné meno
Odpovedať
aj ste sa boli aspon v banke informovat ako by to bolo? lebo taketo domnienky a dohady 🙂 by ste to mali rychlejsie rovno cez pobocku.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?