Odpoveď na príspevok od bianka001:
super super, toto ja teda mozem taketo carodejnic… @bianka001 presne, mna toto tiez bavi 🧙♀️Odpoveď na príspevok od denisa_hajdukova:
@bianka001 @plana33 Super. To som rada. Každý mes… @denisa_hajdukova to je super že to máte takto rozdelené. tak to sa teším tým pádom aj ja keď máte aj v pánskej verzii 😃Odpoveď na príspevok od luklu3:
@denisa_hajdukova to je super že to máte takto ro… @luklu3 Neuveríš, presne som si na to pomyslela, že keď ho píšem, tak rady, kedy zmyť vlasy alebo nafarbiť šediny adresujem práve ženám, ale veď aj vy muži sa chcete páčiť, o čom svedčia barber salóny s termínmi obsadenými na týždne dopredu :-) Ale teda v texte nájdeš rady pre domácich majstrov, opravárov, kutilov, ale aj pre záhradkárov (kedy kosiť, polievať, sadiť nový trávnik a podobne).Odpoveď na príspevok od denisa_hajdukova:
@luklu3 Neuveríš, presne som si na to pomyslela, … @denisa_hajdukova tiez si myslim, ze aj vela muzov sa venuje tymto temam. len to nejak verejne neprezentuju 🤭Odpoveď na príspevok od denisa_hajdukova:
@luklu3 Neuveríš, presne som si na to pomyslela, … @denisa_hajdukova ale veď jasné, to zase akože nepopieram. rád si prečítam aj takéto niečo, aj keď to priamo nevyhľadávam, ale keď si to nájde ono mňa... 😀