Odpoveď na príspevok od matejb96:
Zdravim vas, chcem sa opýtať, ci existuje ešte ne… @matejb96 hovori sa tomu youtube premium 😃Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@matejb96 hovori sa tomu youtube premium 😃 @sousedekovci89 cca 10€ na mesiac (či koľko zs to chcú)Odpoveď na príspevok od petersd:
@sousedekovci89 cca 10€ na mesiac (či koľko zs to… @petersd moze byt nezaujimam sa o to. Reklamy respektujem aj ked mi vadia nakolko si ziadne clenstva neplatim tak aspon takto podporujem tvorcov. 😃Odpoveď na príspevok od shadowmilan:
ked sa dohodne 5 ludi tak 2e je v podstate nic ... @shadowmilan stoji to 11 na domacnost co je nic, potom to mozes pridelit kazdemu clenovi rodiny a nemusis sa obavat ze ta bloknu.Odpoveď na príspevok od matejb96:
Zdravim vas, chcem sa opýtať, ci existuje ešte ne… @matejb96 ja pouzivamna andrid telke smarttube. Na apple a pc spolahlivo funguje prehliadac brave.Odpoveď na príspevok od rkorba:
@shadowmilan stoji to 11 na domacnost co je nic, … @rkorba Si ako svagor... "50 eur je nic" 😅 Samy milionar vsade 😅Odpoveď na príspevok od rapidek:
@matejb96 ja pouzivamna andrid telke smarttube. N… @rapidek a mne prestal z nicoho nic ist.akurat par dni dozadu.tiez som to pouzivalOdpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@petersd moze byt nezaujimam sa o to. Reklamy res… @sousedekovci89 Mne tiež kedysi reklamy nevadili - v časich, kedy boli ešte normálne. Teraz je reklám pomaly viac, než pôvodného videa. Aj v TV filmy, ktoré majú štandardnú dĺžku okolo 1,5 hod. premietajú od 20.-tej do polnoci. Choré, no ale ak to ovce žerú, tak prečo im to tak neponúkať? Youtube nepozerám dáko často, preto prémium sa mi neoplatí. Takisto by som už radšej bral dáku antireklamovú aplikáciu.Odpoveď na príspevok od cucesino:
@rapidek a mne prestal z nicoho nic ist.akurat pa… @cucesino aku mas poslednu verziu?Odpoveď na príspevok od shadowmilan:
ked sa dohodne 5 ludi tak 2e je v podstate nic ... @shadowmilan takto to zacina.. mikroplatbami... a potom sa clovek skrabe za uchom kde tolko nechal.Odpoveď na príspevok od kejsix:
@rkorba Si ako svagor... "50 eur je nic" 😅 Samy m… @kejsix srandista, jasne ze sme milionári, ale vrátiť banke :-) Mala dcera na telke len youtube, syn v izbe to iste, ja som presiel vysokou skolou youtubu :-) tak sa mi to oplati nestracat cas reklamami.Odpoveď na príspevok od matejb96:
Zdravim vas, chcem sa opýtať, ci existuje ešte ne… @matejb96 ano stale existuje momentalne sa vola revanced len sem tam po update youtubu sa stane ze aplikacia pada atd Youtube bojuje ako moze aby revanced nefungoval ale za par hodin pride aktualizacia na revanced a vsetko zase funguje tak ako ma ) Na googli ukazuje viac stranok s revanced no treba ist cez github a tam ta to nasmeruje na origo stranku aby si ai nestiahol aj nejaky vyrus k tomuOdpoveď na príspevok od rkorba:
@kejsix srandista, jasne ze sme milionári, ale vr… @rkorba Jasne, ale formulacia "stoji to za tie €" uz znie uplne inak 🙂Odpoveď na príspevok od kejsix:
@rkorba Jasne, ale formulacia "stoji to za tie €"… @kejsix no mne to za tych par susnov stoji, ked sa mi nahodou zapne na phone YT cez prehliadac bez premium konta, tak sa nestiham cudovat kolko je tam sraciek :-) A taktiez mi pusta vyssiu kvalitu v podobe vyssieho datoveho toku.Odpoveď na príspevok od rkorba:
@kejsix no mne to za tych par susnov stoji, ked s… @rkorba 🙂 Veď ja to beriem. Má to pre Teba tú hodnotu, tak si za to platíš. Ja som sa len pousmial, že 130 ročne je "nic". Pretože podľa mňa realita je opačná, keď k tomu prihodis ešte nejaký tidal, netflix a pod., tak zrazu si ročne na to pár stovkách. Čo je samozrejme ok, ak to využívaš 🙂Odpoveď na príspevok od kejsix:
@rkorba 🙂 Veď ja to beriem. Má to pre Teba tú hod… @rkorba kazdy mame svoje preferencie. Ja by som za yt nedal ani tych par eur mesacne a drviva vacsina videi si nezasluzi vyssiu kvalitu ako 240p :DOdpoveď na príspevok od shadowmilan:
ako, tak isto chapem, ze potrebuju z niecoho mat … @shadowmilan @frantisekca jaj vy dvaja experti, samozrejme, ze na desktopovom pc ide vyblokovat reklamy na sto dvesto sposobov. Akurat neviem, kto sudny zapina pc na to, aby na nom pozeral youtube. Problem su zariadenia, pri ktorych flexibilitu toho, co si na ne nainstalujete, velmi nemate alebo nie je lahko dostupna. Cize smartfony, tablety, smarttv a pod. To su zariadenia, co velice casto pouzivaju deti. Navyse situaciu komplikuje fakt, ze na sluzbach typu YT alebo trebars X, Meta dnes uz tazko automatizovane rozoznate obsach od reklamy, lebo v drvivej vacsine je to vsetko rovnaky hnoj. No a druha vec, pre poskytovatela obsahu je naozaj najmensi problem zistit, ci sa vam "nezelany" obsah zobrazuje alebo nie a pripadne vam cely obsah nezobrazit. A to napriek tomu, ze EU zubami nechtami proti tomu bojuje, lebo "ochrana sukromia". Takze ano, uBlock zatial funguhe, Opera zatial funguje, ale to neznamena, ze Google o Vas nevie. Jediny dovod preco Vam to zatial funguje je, ze sme popri tych smartfonoch a smarttv doteraz boli tak nepodstatna cast navstevnikov, ze to Googlu nestalo za to riesit. Famy ale su, ze uBlock do konca roka fungovat nebude a pravdepodobne s nim aj vsetky ostatne riesenia na principe VPN.Odpoveď na príspevok od maslenka47:
@shadowmilan @frantisekca jaj vy dvaja experti, s… @maslenka47 Opera asi neblokuje reklamy na YTB (neviem, mám premium), filtruje ich na webe. Je naozaj hrôza cez iný prehliadac pozrieť niektoré stránky, kde obsah prekrývajú reklamy, pop-up okná až tak, že znemožňujú čítanie ... Opera - 😍.Odpoveď na príspevok od maslenka47:
@shadowmilan @frantisekca jaj vy dvaja experti, s… @maslenka47 Opera asi neblokuje reklamy na YTB (neviem, mám premium), filtruje ich na webe. Je naozaj hrôza cez iný prehliadac pozrieť niektoré stránky, kde obsah prekrývajú reklamy, pop-up okná až tak, že znemožňujú čítanie ... Opera - 😍.