Výber kompresoru v cene cca 200€

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte, chcem sa spýtať,aký kompresor by ste mi odporučili, cena cca 200Eur a či má niekto skusenosti s týmito kompresormi. Rozhodujem sa medzi Schneider-Kompressor UNM 210-8-25 W, Scheppach HC 53dc kompresor a Kompresor TAGRED TA360 Dakujem za rady a skusenosti.
Odpovedať
1
2
@jurajch na lakovanie a striekanie potrebujes aspon aby tlacil cca 190l/min.a aspon 50L nadrž, ale ak chces kvalitne tak este viac L aj nadrž. A odporučam olejovy kompresor
Odpovedať
@1gugu pozeral som videá kde striekali kompresorom čo tlačil 120l/min. Nechcem do toho investovať veľa peňazí. Nebudem ho totiž používať na dennej báze
Odpovedať
@jurajch Hej, striekal som s tým napr. kastlíky na žalúzia, uholníky na plot, jeden železný regál a pod. Nič veľké, len také menšie plochy. Také núdzové drobné striekanie zvládne, treba robiť sem tam pauzy, kým sa natlakuje nádrž. Veľkú plochu by ten kompresor ale nezvládol. Inak ho využívam na dofúkanie pneumatík. Aj ty si písal, že chceš lakovať len drobné veci. To zvládne. A pre príležitostné lakovanie drobností je zbytočné mať doma kompresor s 50 litrovou nádobou.
Odpovedať
@1gugu Aj s malým kompresorom sa dajú malé veci striekať. Len to trvá trochu dlhšie.
Odpovedať
takze napr. tento by mohol byt ok na vyfuknutie vody z hadic? https://www.naradie-profesional.sk/16...
Odpovedať
@marekjahoda ano ale ludia na vyfuknuutie vody z hadice ti stacia 2 ruky, to chces kvoli tomu kupovat kompresor za 200?
Odpovedať
@marekjahoda Kup si takyto cinsky za normalne prachy a budes mat pokoj. Za 200 su aj tak vsetky cinske, len rebrandovane predrazene! https://dom.bazos.sk/inzerat/10354916... Na vytlacanie vody zo systemu az az :-)
Odpovedať
@sysell tak to by som si rad pozrel, ako to realizujes s rukami...
Odpovedať
@gashtaan jaj teraz ma napadlo ze zavlazovanie pod zemiu
Odpovedať
ja iba odstavím vodu do záhrady a otvor´m ventily a žiadny problém :-S
Odpovedať
ked už tak aspon takyto kompresor .www.eshopnaradie.sk/kompresory/kompresor-50l-1500w-230v-v1-09704/
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?