Voš papierová alebo ploštica ?

Zdravím, našiel som na stene vo WC v rodinnom dome v novostavbe tohto chrobaka, je velmi malý a skoro priehladný. Našiel som ho aj na druhom WC aj pred WC vždy na stene. jedná sa o voš papierovú tzv písivku alebo plošticu postelnu ?
Odpovedať
@noni919 Ak je to vo WC a nie ste poštípaný, tak vysoko pravdepodobne je to skôr pisivka. Tá sa živí plesňami a tie sú tam, kde je vlhko. Cize je vysoko pravdepodobné, že máte vlhkejsie najmä vo WC (kľudne napríklad vnútri Geberit môže byť pleseň) a tam môžu byť. Tento článok vám možno trochu viac povie https://www.topbyvanie.sk/magazin/vos...
Odpovedať
@valilajk Postipany nie som a postel aj okolie som kontroloval a nenasiel som nic
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Zdravim vas, podarilo sa vam tych pisiviek nejako zbavit? Nam sa pred rokom extremne premnozili, boli uplne vsade, hlavne pod podlahovymi listami,po stenach, v kupelni...dali sme.dom vystriekat deratizerom, pomohlo nam to na cas a teraz po roku ich opat vidam...mame starsi dom, ale po kompletnej prestavbe...neviete, da sa toho nejako zbavit?
Odpovedať
takze sa zdrzuju len na tych vlhkejsich miestach? no nie je to ziadna vyhra, ale tak lepsie, ako ich mat v spominanej postely. aj ste uz niekoho kontaktovali na ich zlikvidovanie?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?