Timbermax v 2023 - recenzie/postrehy

Zobraz úvodný príspevok
Dobrý deň Rád by sme realizovali Fasádu, plot a terasu z dosiek TIMBERMAX. Profil T138. Rád by som sa Vás opýtal, kto ich máte alebo poznáte niekoho kto ich má aká je spokojnosť. Hlavne ma zaujíma či sa nevykrúcaju po čase a či to aj po rokoch vyzerá dobre. Akýkoľvek názor k veci pomôže. Ďakujem!
Odpovedať
1
2

Odpoveď na príspevok od dominod:

@mumoo To som nevedel, ze sa to aj takto da riesi…
@dominod Však normálne na nete na stránke pozri. Oni tam majú kadečo uvedené, rozpísané, znázornené, vysvetlené...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mumoo:

@michal33822 OKej, z tohto pohľadu máš pravdu. Vš…
@mumoo bolo bolo, to je jasne, ale na toto ti neviem odpovedat bohuzial. ale zase mas najmenej, aby si tam napisala mail, alebo si zavolala a informovala sa. viem, ze sa to tak zvykne robit, ale skusenost nemam.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od struknica:

@dominod Však normálne na nete na stránke pozri. …
@struknica Akoze mozno budim taky dojem, ale ja nie som blby a viem si najst nejake tie zakladne veci na nete. Len som myslel teda, ze by sa niekto podelil so skusenostami. To je vsetko, vsak na to to tu sluzi, ak sa nemylim. Ale nasiel som si a uz som aj bol pozriet, takze vlastne dik za radu, no 😀
Odpovedať
pozeral som si to a je tam viacero typov profilov. ako viem, ktory si mam vybrat a objednat? podla coho sa to vybera?
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?