Odpoveď na príspevok od yelly1:
máme ich na plote, dávali sme ako plotovú výplň. … @yelly1 Len otázka k tomu plotu? To ste dávali robiť celé firme, alebo ste si to nejak svojpomocne realizovali?Odpoveď na príspevok od fragmo:
@yelly1 Len otázka k tomu plotu? To ste dávali ro… @fragmo Mne sa paci, ked je spraveny plot a potom aj nejaka cast fasady, ked sa oblozi tymi doskami. Uplne inak potom ukaze aj dom samotny a aj je to pekne zladene. Ono plot sa este asi da spravit nejak svojpomocne, vsak tam ide asi len o montaz tych dosiek, ostatne mas pripravene. Ale na fasadu sa to musi nejak specialne upevnovat.Odpoveď na príspevok od fragmo:
@yelly1 Len otázka k tomu plotu? To ste dávali ro… @fragmo no jasné, pýtaj sa, čo len chceš :D nerobili sme si to sami, okrem toho plota sa robila aj brána a prišli nám to montovať z firmy. dá sa samozrejme aj svojpomocne, ale teda my sme to takto dali spraviť.Odpoveď na príspevok od yelly1:
@fragmo no jasné, pýtaj sa, čo len chceš :D nerob… @yelly1 Podla mna lepsie, ked to das takto spravit. Preto sme to tak aj riesili. Aj skrz zaruku sa potom nemusis dotahovat alebo co, keby sa nieco udialo. Akoze asi sa nejak nema co, ale tak istota je istota.Odpoveď na príspevok od yelly1:
@fragmo no jasné, pýtaj sa, čo len chceš :D nerob… @yelly1 Neviem, či mám viacej otázok. Toto mi tak napadlo, keď som to čítal iba. Tak keď už bolo takto toho viacej, tak je asi lepšie to nechať na nich.Odpoveď na príspevok od jullike:
@yelly1 Podla mna lepsie, ked to das takto spravi… @jullike tak to neviem, co by sa muselo udiat, aby si nieco reklamovala potom ohladne dosiek. vsak s nimi sa nema co stat. odolne su voci vsetkemu, akoze co sa tyka takeho toho bezneho pouzivania a vyuzivania v domacnosti.Odpoveď na príspevok od michal33822:
@jullike tak to neviem, co by sa muselo udiat, ab… @michal33822 To by malo byť asi pri každom druhu podlahy, ktorá sa dáva takto na terasu, že je odolná, nie? S tým sa musí predsa počítať, že keď ľudia proste aktívne žijú a využívajú tie priestory, tak sa sem tam niečo udeje. Či to len u nás sa dejú kadejaké nehody? 😀Odpoveď na príspevok od mumoo:
@michal33822 To by malo byť asi pri každom druhu … @mumoo Malo by to tak byt, ale aka je realita, to je druha vec. Vies, ako to chodi. Radsej sa opytat normalne nejakych ludi. Lebo napisat vedia kadeco napriklad na eshopoch.Odpoveď na príspevok od martin107:
@mumoo Malo by to tak byt, ale aka je realita, to… @martin107 Tak ale vychádzajme teda z toho, že je všetko tak, ako sa píše od výrobcu. I keď potom by bolo všetko výborné a nemali by byť na nič sťažnosti a to mi nejak nevychádza, to sa bije s realitou pri niektorých výrobkoch.Odpoveď na príspevok od mumoo:
@martin107 Tak ale vychádzajme teda z toho, že je… @mumoo Čo sa bije s realitou? Akože čítam to už tretí raz, ale stále neviem, ako si to myslela. Akože vlastnosti? Alebo vzhľad, alebo čo vlastne?Odpoveď na príspevok od mumoo:
@michal33822 To by malo byť asi pri každom druhu … @mumoo ved to je jasne, ze by to tak malo byt. ale uz som sa niekolkokrat s tym stretol, ze veci takto nefunguju 😀 niektore druhy podlahy sa ti mozu aj poskriabat, niektore po case ani zdaleka nevyzeraju ako na zaciatku, niektore sa napriklad tvaria ako protismykove a nie su, to zvlast niektore dlazby takto maju.Odpoveď na príspevok od michal33822:
@mumoo ved to je jasne, ze by to tak malo byt. al… @michal33822 To tazko aj nieco potom kupit, ked pri kazdom takto negativa vidis. Treba sa zamerat na to z opacnej strany. My sme pozerali aj na to samozrejme, aby sa nam to pacilo. Zase mohla by byt ta podlaha hocijaka tip top, keby sa nam nehodila alebo co.Odpoveď na príspevok od jullike:
@michal33822 To tazko aj nieco potom kupit, ked p… @jullike Konečne niekto, kto si myslí, že aj toto je dôležitá stránka veci. Presne to aj ja hovorím, že nebudem kupovať niečo, čo by sa mi nepáčilo a môže to byť akokoľvek dobré. Akože fajn, keď ide ešte o nejaké spotrebiče, že sú niekde zastrčené alebo takéto niečo. Ale tak keď si dávam robiť podlahu, tak chcem, aby nejak vyzerala, aby pôsobila aj nejak reprezentatívne.Odpoveď na príspevok od struknica:
@jullike Konečne niekto, kto si myslí, že aj toto… @struknica Tak take spotrebice na ociach nemas, tak to je asi jedno, ako vyzeraju, ked budu vstavane. Tam je zase podstatny vykon atd. Ale pri doskach, ktore budes na terasu ako podlahu, co je aj dost velka plocha a asi aj casto vyuzivana, tak to je uplne iny pripad 😀Odpoveď na príspevok od struknica:
@jullike Konečne niekto, kto si myslí, že aj toto… @struknica A čím by sa akože ľudia mali riadiť, pokiaľ nie vzhľadom? Viem viem, protišmyková nech je tá podlaha, nech to slnko nevyťahá a tak ďalej. Ale tak darmo by mohla spĺňať všetky tieto kritériá, keby sa nám doma nepáčila a nehodila by sa 😇Odpoveď na príspevok od majjky:
@struknica A čím by sa akože ľudia mali riadiť, p… @majjky Je to dôležité kritérium pri takýchto záležitostiach. Ale tak vybrať sa dá z rozličných odtieňov, dá sa to prípadne aj pokombinovať, takže možností je dosť si myslím.Odpoveď na príspevok od fragmo:
@majjky Je to dôležité kritérium pri takýchto zál… @fragmo Moze to vyzerat zaujimavo, ked sa vyberie viacej ladiacich farieb. Ale to by som potrebovala take nieco vidiet ak nie rovno nazivo, tak aspon na nejakej vizualizacii. Predsa len je to ine, ako ked sa vsetko v rovnakom tone dava.Odpoveď na príspevok od jullike:
@fragmo Moze to vyzerat zaujimavo, ked sa vyberie… @jullike A nevieš si niekde pozrieť nejakú ukážku takúto? To nemajú vystavené? Či zakaždým len po jednej farbe?Odpoveď na príspevok od mumoo:
@jullike A nevieš si niekde pozrieť nejakú ukážku… @mumoo no ved v showroome, nie? nespominalo sa to tu, ze tam maju aj ukazky porobene z tych dosiek? akoze maju aj inde vystavene dosky, v predajniach nejakych, ale tam neviem, ako to vyzera.Odpoveď na príspevok od michal33822:
@mumoo no ved v showroome, nie? nespominalo sa to… @michal33822 Tak je mi jasné, že nie len tak niekde na ulici pri ceste 😀 Len ma zaujímalo, že či celá tá škála, ponuka sa dá takto pozrieť všade. V každej tej jednej predajni, to je celé. Zase nepotrebujem to vedieť tak, aby som sa na nich teraz išla nakontaktovať. To len ak by mal niekto skúsenosť.Odpoveď na príspevok od mumoo:
@michal33822 Tak je mi jasné, že nie len tak niek… @mumoo myslim si, ze by z kazdeho druhu a hadam aj z kazdej farby mala byt nejaka ukazka. isto to nebude take rozsiahle ako v tom original showroome, ale tak pre predstavu a na to, aby si sa vedela rozhodnut, to bude bohate postacovat.Odpoveď na príspevok od michal33822:
@mumoo myslim si, ze by z kazdeho druhu a hadam a… @michal33822 No to asi nie, keď to nie je original predajňa. Ale tak stále je to lepšie ako nič, no nie? Keď už sa niečo takéto kupuje, čo je aj investícia vo svojej podstate, tak mne sa proste žiada, aby som to videla dopredu. A myslím si, že nie som sama.Odpoveď na príspevok od mumoo:
@michal33822 No to asi nie, keď to nie je origina… @mumoo cozeby nie, isto lepsie vidiet aspon takto na vlastne oci, ako si prezerat obrazky. hned ma clovek z toho iny pocit a vies si lepsiu predstavu spravit aj ako ti to ukaze potom na terase, na fasade alebo kde.Odpoveď na príspevok od michal33822:
@mumoo cozeby nie, isto lepsie vidiet aspon takto… @michal33822 OKej, z tohto pohľadu máš pravdu. Však isto lepšie ako nič. Ono nevieš či aj posielajú nejaké vzorky domov, alebo že ti zapožičajú vzorkovník? To by bolo pre to také domácke porovnanie ešte lepšie, nie? 😄Odpoveď na príspevok od dominod:
Z vychodu nahodou niekto nie ste? Ako ste riesili… @dominod Nechodí sa zakaždým na zameranie. Dá sa to riešiť aj tak, že nafotíš, zašleš fotky, aby mali predstavu, čo ako chceš robiť. Ak chceš dosky vidieť, tak nemusíš až do Šamorína, ale aj v nejakých obchodoch, záhradkárstvach a takto majú tiež dosky vystavené.Odpoveď na príspevok od mumoo:
@dominod Nechodí sa zakaždým na zameranie. Dá sa … @mumoo To som nevedel, ze sa to aj takto da riesit. Pokial to staci, tak je to fajn, nemusia ani oni zbytocne chodit po celom Slovensku po vyjazdoch. No tak to musim ist zistit, ze kde sa to takto da pozriet. Chcem to vidiet predtym, ako by som dosky kupoval.