Odpoveď na príspevok od petersd:
@uhlikova_stopa Keď aj toto je o šťastí, že na ak… @petersd Niekedy stačí pohroziť, že uvažuješ o zmene operátora, alebo proste byť ozaj nespokojný a žiadať viacej, že si tam už dlho atď. Ono to sú také prípade, kedy potom vedia poľaviť a ponúknuť aj niečo navyše.Odpoveď na príspevok od petersd:
@lucciinkka Práve začala bežať podpisová akcia p… @petersd Skôr mi to príde zamerané ani nie tak, že proti menším operátorom, ale proti jednému konkrétnemu.Odpoveď na príspevok od sucho_22:
@petersd Skôr mi to príde zamerané ani nie tak, ž… @sucho_22 Áno, lebo ten jediný je samostatný, slovenský - nepatrí (zatiaľ) žiadnému zahraničnému gigantovi,... a je službami najlacnejší !!! Napr. práve teraz ide v TV "bombastická" reklama jedného z tých monopólnych operátorov, ktorá láka na "NEOBMEDZENÉ VOLANIA len za 33 €/mesačne". U toho slovenského operátora mám niečo podobné za 18 €/mesiac... Nuž úsudok nech si urobí každý sám, že o čo v tej novele zákona vlastne ide.Odpoveď na príspevok od petersd:
@sucho_22 Áno, lebo ten jediný je samostatný, slo… @petersd No veď to je presne ten "problém". Velebnosti od nich asi neplynú žiadne bokovky, tak je najvyšší čas ho trošku odstrániť. To je to, že veľa ľudí sa nechá zlákať reklamami.Odpoveď na príspevok od lucciinkka:
@petersd Niekedy stačí pohroziť, že uvažuješ o zm… @lucciinkka To môže pomôcť aj nemusí... Bol som v Telekome dlhé roky,raz Telekome ma tak nasrali. Končila mi viazanosť a chcel som nejakú zľavu z ceny paušálu . Áno L vtedy s viazanosťou 24 mesiacov stál 30€ s DPH. Niektorí ľudia mali tento paušál so zľavou 20,30% a niektorí,aj viac percent ( to však výnimočne).Áno L so zľavou 20% stál 24€ samozrejme s viazanosťou 24 mesiacov,so zľavou 30% 21€ samozrejme viac,ako 30% zľavu dali skutočne málokomu. Chcel som,aspoň tu mizernú zľavu 20% teda,aby som mal Áno L za 24 €,viem že väčšiu zľavu by som ťažko dostal... Je to fér? Ak niekto má platiť 30€ za rovnaký paušál? Niektorí platia 24€,21€ a,aj menej. Samozrejme ide o retenčnú ponuku. Vyhrážal som sa,že odídem nepomohlo... Tak som dal žiadosť o prenos čísla ku konkurencii,ani to nepomohlo.. Napriek tomu,že bol dlhoročný zákazník s dobrou platobnou disciplínou,žiadnú zľavu mi nedali,ani tých 20%. Tak preto píšem,že Telekom si neváži starých zákazníkov s dobrou platobnou disciplínou.. Je to z roka na rok horšie. Dokonca nová Magenta momets je horšia,ako Magenta 1.Odpoveď na príspevok od juraj0506:
@lucciinkka To môže pomôcť aj nemusí... Bol som … @juraj0506 vidím správne že tu plačeš za dve eurá?Odpoveď na príspevok od megdesign:
@juraj0506 vidím správne že tu plačeš za dve eurá? @megdesign Neplačem. To bolo myslené,ako Telekom si neváži starých zákazníkov s dobrou platobnou disciplínou. Išlo mesačne o 6,až 9€.Odpoveď na príspevok od zacik:
vsade plati ze novemu zakanikovi daju ponuku na a… @zacik za predpokladu, že by som menil operátora za iného, dá sa potom vrátiť aj k tomu pôvodnému po čase?Odpoveď na príspevok od tomis12:
@zacik za predpokladu, že by som menil operátora … @tomis12 Jasné! Môžeš striedať operátorov ako len chceš. Ak ich vystriedaš niekoľko, nakoniec zistíš, že všade je to technicky takmer rovnaké,... že v súčasnosti aj operátori, ktorí boli známi stabilnou sieťou už nemajú tie siete až také stabilné a majú výpadky ako aj ostatní,... a nakoniec sa budeš riadiť iba cenou, ktorú mesačne máš zaplatiť za ponúkanú službu a nie za meno operátora. @megdesign A i keby @juraj0506 plakal za 2 €, tak čo? Tebe snáď padajú peniaze z neba samé, alebo si ich po 1 - 2 € škrabkáš od svojich zamestnancov, tak Tebe to je jedno (?)... Sú ale ľudia, čo si kažé eurko musia poctivo vyrobiť tak si ho vážia. Tu ale neide len o tie 2 €/mesiac, ide o princíp, aký prístup majú veľké korporácie ku svojim zákazníkom...Odpoveď na príspevok od petersd:
@tomis12 Jasné! Môžeš striedať operátorov ako len… @petersd Ďakujem..😉👍Kebyže to bolo,len 1-2€ yeah budiš... Je to 6-9€ napríklad pri paušále Áno L. Teraz operátor nedáva nič žiadné výhodnejšie ceny. Jedine,že v Telekome mate internet,TV a mobilný paušál. Tak v takomto prípade platí zľava -10% z ceny služieb. Teda -10% za TV,-10% za pevný internet -10% za mobilný paušál. Voľakedy dávali zľavu hoci ste mali iba paušál a boli ste dlhoročný zákazník s dobrou platobnou disciplínou a neboli ste odpojený kvôli neplateniu faktúr. Tak,ako bonus za vernosť dali Vám z retenčneho oddelenia zľavu 20,30 a viac percent. Výnimočne,aj-50% ale to skutočne výnimočne. Tiež som mal zľavu v minulosti 30%. Potom nič,ani bohovi! Aktuálne mám zľavu -10% nakoľko mám pevný internet a TV a mobilný paušál v Telekome. Nemám od nich žiadné zariadenie,teda mobil mám vlastný . Kebyže,že som nemal internet a TV. Tak v Telekome by som nemal čisto,aby paušál. Pretože ceny sú nevýhodné. Telekom je drahší,ako Orange. Orange hoci máte,len paušál a ste nový,alebo starý zákazník tak vždy Vám dajú zľavu! Hoci par Eúr,ale dajú! Telekom?! Ak máte len paušál. Tak nič žiadná zľava! Hoci ste dlhoročný zákazník s dobrou platobnou disciplínou.Odpoveď na príspevok od mkost:
Ahojte, nenasiel som temu (mozno som zle hladal)… @mkost nechapem ako moze niekto vyhazdovat tolko penazi za sluzby operatora, sice rok stara tema, ale momentalne by som siel do 4ky ak chces vela dat, len ti treba 2 sim ( jednu na data a druhu na volania ) stiahnes napr. Force lte alebo podobnu apku, a nastavis len lte siet na tej jednej simke, najviac sa oplati kupit simky cez eshop, potom mas na mesiac zadarmo hocjaky pausal. Stara tema, ale kto chce tu je rada ☝️🙂.Odpoveď na príspevok od zacik:
@petersd 4rka ma bohuzial uplne tragicke pokrytie… @zacik mal som telekom, pokrytie sice ma, ale a Orangeom sa to neda porovnat.