Odpoveď na príspevok od wendy95:
Chcela by som sa opýtať či niekto z vás má,alebo … @wendy95 Vyzerá to tak na závadu čerpadla, pretože ak nie je voda v nádobe tak to o niečom svedčí... Voda sa nevyparí počas sušenia, pretože ak by tak bolo, tak NIE je potrebná nádoba na vodu..Môže byť chyba v čerpadle, ako aj v čidle , v riadiacej jednotke ktorá nedá impulz na chod čerpadla..Je tam toho viac....Odpoveď na príspevok od wolodymyr:
Nieje pripojena na odpad??? ( hadica do steny) @wolodymyr ""nádoba na vodu je prázdna.Predpokladam že voda sa odparuje dlhým sušenim."" Vyzerá že nie, nakoľko spomína nádobu...Odpoveď na príspevok od wendy95:
Chcela by som sa opýtať či niekto z vás má,alebo … @wendy95 a ako je na tom pradlo? Ostava mokre, ci je suche? Ak je mokre, tak voda je tam, ak je suche, musela niekam ist - u mna je na aeg odvod vody vzadu viditelnou hadickou, ktora moze byt napojena na nadobu alebo do odpadu. Ak je pradlo suche, pozri ci mas tu hadicku zvnutra orosenu a ci je naozaj napojena na nadobu...Odpoveď na príspevok od jolanasimanova:
my máme bosch @jolanasimanova ..no a čo ďalej???Odpoveď na príspevok od technik007:
@jolanasimanova ..no a čo ďalej??? Jolanka top koment 😁Odpoveď na príspevok od wolodymyr:
Nieje pripojena na odpad??? ( hadica do steny) @wolodymyr nie , nemáme ju pripojenu na odpadOdpoveď na príspevok od wendy95:
@wolodymyr nie , nemáme ju pripojenu na odpad @wendy95 Ako dlho ju máte?Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@wendy95 Ako dlho ju máte? @frantisekca 5 rokOdpoveď na príspevok od minoo:
@wendy95 tak ona ta vlhkost zmiznut nemoze len sa… @minoo ku posledku my susila už vyše 4 hodín,čo je moc.Na začiatku programu ukáže necelé 3 hodinky a kuposledku to bolo skoro 5 čo je moc dlhý čas.A veru áno máme vlhkejsie v kúpeľni keď sa suší.Sauna to není ale je cítiť vlhkosť.Odpoveď na príspevok od wendy95:
@minoo ku posledku my susila už vyše 4 hodín,čo … @wendy95 tieto susicky s tepelnym cerpadlom funguju tak, ze teply vlhky vzduch z bubna prezenu cez vyparnik kde sa vzduch vysusi a znova zohreje a takto cirkuluje. Mozno tepelne cerpadlo v tvojej susicke funguje, ale ma uz nizsi vykon (napr. unik chladiva z neho) a neschladi/nezohreje vyparnik/kondenzator dostatocne aby odoberali z toho vzduchu tu vlhkost dost rychlo na to, aby sa nou naplnila nadrzka. Ale staci to, aby sa ta voda za ten dlhsi cas odparila do okoliteho vzduchu... Aj ked vidim v tej hypoteze trhliny, nic ine kde by ta voda mohla zmiznut ma nenapada, ak nie je nikde v susicke...Odpoveď na príspevok od minoo:
@wendy95 tieto susicky s tepelnym cerpadlom fungu… @minoo ďakujem za odpoveď,skúsim zohnať opravara ako som písala a uvidíme