Ahojte, chcem sa spytat ako riesite stavebny dennik? vela ludi pise rucne kazdy jeden den kazdu jednu akciu, ja ku koncu dna neviem ako sa volam a nie este zapisat vsetko. dakujem za odpovede.
ps: poprosim seriozne a slusne ako je polozena otazka, odpovede typu ked sa ti nechce nestavaj a podobne si nechajte pre seba a tmavy kutik kde si rieste svoje komplexy
este raz dakujem
No mozno len staci keby si to zapisujes priebezne alebo je este zevraj dobre ked si to planujes den dopredu a ked urobis viac alebo menej odpises alebo dopises :)
Ja ho píšem do wordu :-) manžel robí na stavbe a ja si k tomu večer sadnem a tak v skratke popíšem, čo sa robilo + pár foto. v nedeľu keď je čas to dorobím. nepíšem každý jeden deň - výkopové práce ručné sme robili týždeň, no napísala som to iba na jeden deň. našla som na nete celkom fajn predlohu, tak som to ešte vyšperkovala... a na konci len vytlačím a dám zviazať :-)
Ja som mal urobenu prezentaciu v ppt, den=jeden slide ,nerobil som to kazdy den raz za mesiac som tam pridal par bodov (nejake hlavne prace).Na koniec potvrdil dozor a prilozil ku kolaudacii.
@martin25 napodobne som si viedol aj ja stavebny dennik. Ved na fotkach je aj datum uvedeny, takze som nemal ziadny problem aj ked som o mesiac neskor zapisoval.
@oldoss dediny su v pohode ale mam boja ze Nitra si neda len tak a budu ma potom skusat zo vsetkeho..
ale tak ako radia ostatni tak bodovite napisem co sa dialo plus fotky nejake prilozim
my sme tiez vobec neriesili stavebny dennik a nikto ho nechcel. ale akoze mali sme zapisane, kedze pre vlastnu potrebu som si vsetko zaznacovala a robila fotoalbum. ale z uradu nikto nic nepytal.
Ja som tiež nemala a nikto nepýtal. Keby ho bolo treba doložiť, bola som nachystaná napísať dodatočne. Je to zrejme individuálne podľa obce a kto si na tom ako zakladá.
@mato94901 ja som dokonca kúpil originál zošit od SEVT stavebný denník. :-)
Písali sme tam prvé tri mesiace. Potom sme sa na to vykaslali. Dopisem tesne pred kolaudáciou. Nikto nebude skúmať, že či dátum, teplota a počasie sedí s dňom, kedy sa to reálne robilo. :-)
pocuvam aj ja ludia ze neni treba, nikto nepytal, nepyta a pyta nebude, ale co ak :) radsej nieco naskrabem a dolozim, aj ked to bude nejake salatove vydanie alebo stroho napisane v skratkach plus minus datum ale aspon nieco bude.
dakujem vam za prispevky a rady :)
@monika553 Keby som Vás pekne poprosila bola by ste ochotná mi poslať vzor stav. denníka. Bola by som Vám nesmierne vďačná.. Môj emial: 15vargova11@gmail.com
Prečo sú stavebný dozor a stavebný denník kľúčom k vášmu pokojnému spánku?
Stavba domu je veľkou životnou investíciou, ktorá vyžaduje nielen finančné prostriedky, ale aj množstvo energie a času. Aby ste si mohli byť istí, že všetko prebieha podľa plánu a výsledná stavba bude kvalitná a bezpečná, je nevyhnutné dôsledne dodržiavať niekoľko základných pravidiel. Medzi najdôležitejšie kroky patrí vedenie stavebného denníka a zabezpečenie skúsených odborníkov a kvalifikovaného stavebného dozora.
Viac si prečítajte tu: https://www.modrastrecha.sk/magazine/...
Ako vyzerá váš stavebný denník? Využívate online stavebný denník?