Odpoveď na príspevok od mike098:
Dobrý deň, chcel by som sa spýtať ako môžem elega… @mike098 Tak máš predsa doklady, ktoré potvrdzujú nadobudnutie toho náradia....Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@mike098 Tak máš predsa doklady, ktoré potvrdzuj… @frantisekca Žiaľ bločky od náradia už nemám to som kupoval už veľmi dávno a dovtedy už aj bločky sú dávno preč.Odpoveď na príspevok od mgx:
presne tak, prid si oficialne po zvysok naradia, … @mgx Tak polku náradia som vzal ale na to mi napísal že pokiaľ neprídem ( narážal na to aby som pristúpil aj na tie ďalšie práce keďže očividne mu to nevie nikto urobiť) Že poda trestné oznámenie za odcudzenie náradia ( ktoré je moje a som si ho doniesol) . Lebo ma vraj kamerový záznam ako som to vyniesol zo stavby. Žiaľ náradie bolo kupované niektoré v obchode a niektoré z bazáru atd... Tak ako každý kto kupuje sa snaží kúpiť výhodne. Po prepočítaní toho náradia mam uňho cca 7000€ takže to nemôžem nechať tam. Stavba sa začala pred 5m a neviem či kamera ma záznam ešte ako som to vykladal z dodávky. A neviem či môžem žiadať o predloženie záznamu na polícii.Odpoveď na príspevok od mgx:
@mike098 ten kamerovy zaznam si moze strcit do <>… @mgx Nechcem pristúpiť na jeho hru a hlavne nemám povahu nabehnúť tam z niekym a brať veci aj keď sú moje. Chcem sa pokúsiť inteligetne to vyriešiť. Aj keď je to sviniar . Ešte ma napadlo zohnať si blok na nejaké stavebné náradie ktoré tam ostalo a skúsiť to na polícii objasniť stým že by som ukázal ten požičaný blok. Ale či tam pôjdu somnou osobne. Keďže vstúpiť len tak knemu do domu asi nemôžu aleboOdpoveď na príspevok od shadowmilan:
a to sa k nemu ako potom dostavate ? co akoze nah… @shadowmilan polovicu náradia som si vzal keďže som dané náradie potreboval už na ďalšej zákazke. A on si to všimol a začal sa mi vyhrážať. Poslal správu kde priložil fotku z kamerového záznamu kde bolo vidieť ako som si zobral náradie ktoré je moje samozrejme. Na fotke je vidieť maximálne tak vodováhy keďže ostatné náradie bolo v taške a tým pádom nevidieť konkrétne čo v taške bolo. Ale to najdrahšie náradie ostalo tam . Len teraz trvá na tom aby som prišiel a vrátil okamžite náradie ktoré je moje. Ináč ide na PZ z kamerovým záznamom a podáva trestné oznámenie ( odcudzenie náradia)Odpoveď na príspevok od mike098:
@shadowmilan polovicu náradia som si vzal keďže … @mike098 tiež mám ten pocit, že to nieje tak, ako to tu prezentuješ... Keby mne niekto zadržiaval náradie, tak nepotrebujem ani hrubokrkých. Jednoducho nabehnem a vezmem si svoje. Tuto bude ešte niečo...Odpoveď na príspevok od roberto18:
Ja mam pocit ze sa ho bojis. Ako keby na teba nao… @roberto18 . Tak mám trochu obavu žiaľ lebo nemôžem si dovoliť aby to išlo cez trestné oznámenie... Preto tam jednoducho nemôžem nabehnúť a zobrať si čo je moje a potom to riešiť cez policajtov