Prosím referencie na firmu Solar Energy Team - Karpatské námestie 7770/10A , Bratislava.
V novembri 2022 sme zaplatili komplet platby za inštaláciu a fotočlánky v hodnote 26000€
Montáž mala prebehnúť do konca marca najneskôr do 15.4.23 Do dnešné dňa sa nám nikto neozval a nezodpovedajú na telefonáty a e-maily. Máte niekto takúto skúsenosť?
Hľadám ľudí na spísanie podnetu a vymahanie platby. ĎAKUJEM
@anglinarka Realizácia prebehla minulý rok. V septembri som s nimi podpísal zmluvu a zaplatil som zálohu. V novembri namontovali panely a menič, batérie dodali začiatkom decembra. 10.12. bola elektráreň spustená do prevádzky. Po spustení som doplatil zbytok peňazí. Všetko prebehlo podľa vopred dohodnutých podmienok ktoré boli napísané v zmluve. Bol som spokojný s realizáciou aj s komunikáciou
@jj_de
Asi je potrebné si dobre naštudovať zmluvu.
Mám dojem, že vzhľadom na velmi strohé vyjadrenie @milos223, že u neho bola použitá nejaká ....... od právnika aby to nerozpytvával.
Ďakujeme pánovi Vyšovskému z okresu Stará Ľubovna za úvodný komentár. K vyššie uvedeným našim vyjadreniam ešte uvádzame, že zákazka bola dokončená 20.5.2023. Od tohto dňa klient zarobil už vyše 1080 Eur podľa monitoringu FVE. Klient dostal kompenzáciu za každú nevyrobenú kWh, ktorú by elektráreň vyrobila od riadneho dátumu dodania. K dnešnému dátumu teda tri mesiace po dokončení nám dlhuje 6983EUR!. My sme zákazku dokončili, poskytli sme rozšírenie, kompenzáciu, ale klient sa zrejme domnieva, že nemusí doplatiť čiastku 6983Eur. Ospravedlňujeme sa všetkým kto to čítajú, nie je to náš štýl komunikácie. Akonáhle bude dlh klienta vyrovnaný budeme vás informovať.
Inšpirovaný touto komunikáciou som si prečítal čo sa píše na webstránke solarenergyteam.eu, pozrel som sa na obchodný register orsr.sk a tiež na finstat.sk.
Po zhodnotení informácií mi zdravý rozum hovorí, že u tej firmy by som si nič neobjednal...
@frantisekca lebo som to pozeral cez fb videa a fb je v tomto dummy 🙂
proste to bolo v ramci reportaze obcan za dveramy alebo taka podobna seria, ale tusim z cz, lebo ta firma ma tusim akoby 2 zastupenie, moze sa to javit ale sk je uplne samostatna
@solarenergyteam napriek tomuto vášmu tvrdeniu (ktorému osobne ani neverím) je tu stále veľa ľudí aj na facebooku, ktorím meškáte. To vám dobré meno nerobí. Toto je jediná zbraň ako sa môže nespokojný zákazník brániť a vám to odrádza potenciálneho klienta. Neviem aký máte manažment keď si môžete finančne dovoliť meškať mnohým zákazníkom. Osobne poznám ľudí, kde meškáte 4 mesiace (čiže cca 1600 euro kompenzácie) 🤔
@solarenergyteam
Dobré meno vám nerobí ani skutočnosť, že nekomunikuje so zákazníkom. Keď viete, že budete meškať, tak prečo nekomunikuje a neospravedlníte sa zákazníkovi vopred. Toto vôbec nevrhá dobré svetlo na vašu profesionálnu firmu. Myslím, že veľa negatívnych recenzií by na internete neviselo ak by ste komunikovali so zákazníkom a zákazník by vedel čo sa deje. Skúste nereagovať na faktúru za telefón, elektrinu alebo plyn. ODPOJILI BY VÁS! Ale čo má robiť zákazník, ktorý vám šál veľa peňazí a takýto prístup.
Meškajú mesiace, ale zálohové platby samozrejme vyžadujú a zavádzajú s termínom???
Bohapusté klamanie a Bc. JÁN KERPČÁR študoval teológiu?
Ironické 😄
Ale budú hrať na široké ramená, holé hlavy so svojím právnym oddelením.
V susednej, ČR také spoločnosti, ale hlavne zákazníci dopadli veľmi nedobre.
Dúfam, že klient s dokončenou FVE ten dlh 6983EUR uhradí zo zarobených € na tej nainštalovanej fotovoltaike.