Solar Energy Team Bratislava IČO: 54 194 865 DIČ: 2121606828

Prosím referencie na firmu Solar Energy Team - Karpatské námestie 7770/10A , Bratislava. V novembri 2022 sme zaplatili komplet platby za inštaláciu a fotočlánky v hodnote 26000€ Montáž mala prebehnúť do konca marca najneskôr do 15.4.23 Do dnešné dňa sa nám nikto neozval a nezodpovedajú na telefonáty a e-maily. Máte niekto takúto skúsenosť? Hľadám ľudí na spísanie podnetu a vymahanie platby. ĎAKUJEM
Odpovedať
1
2
@astrastrecha staci si dat orsr.sk 25.4. sa stahovali do Invanky pri dunaji. podla kontaktov maju mat kancel aj vo Vranove ... ked si z PO... sadnut do auta... a vyrazit to overit. https://solarenergyteam.eu/kontaktujt... Plus asi 2 zbytocne rady. Ked si im davala peniaze fungovali az rok - zalozeny 26.11.2021 a plus preco davate peniaze vopred? seriozna firma to nepotrebuje.... max napr. zalohu 1000, keby ze cuknete.... ale celu sumu? Ludia su nepoucitelni... 😞
Odpovedať
@astrastrecha Oni nemajú nejaké sídlo firmy? Nie je to len to virtuálne sídlo firmy či čo to? A akože ste zaplatili? To ste dali rovných 100% celej sumy za nič? A ani ich stránky vo mne teda nejaký ten pocit dôveryhodnosti nevyvolali. Ako ste to vlastne vybavovali? Osobne na ich firme? Lebo podľa tej adresy asi tam ani žiadna firma nie je. Samozrejme sa môžem v celom tomto mýliť. Ale čo som si to teraz popozeral, tak mám taký blbý pocit z toho celého. Už len tá platba na komplet hneď na začiatku prakticky za úplné nič by ma pravdepodobne okamžite odradila od akejkoľvek spolupráce. No, každopádne dúfam, že sa mýlim.
Odpovedať
@astrastrecha Adresa je virtuálna, firma tam má sídlo iba písané. Nie reálne.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
🤣🤣🤣 tak toto je topka 😅😳 fakt dal niekto 26,000€ len tak vopred rychlokvasnej firme? 😳😳🙈 Ludia su naozaj tak blbi alebo len nemaju co s peniazmi? 😱🙈🙈🙈
Odpovedať
a tá návratnosť ak má niekto 1000 Eur ročnú faktúru to je spotreba blízo 8M/rok je 26r.
Odpovedať
@duzu Na toto mne zvyknú odpovedať že Ale veď elektrina určite pôjde cenou násobne hore a vtedy uvidíš ako rýchlo sa mi inštalácia fotovoltiky začne vracať. Akože OK - nehádam sa. Ja si asi ale počkám až dokiaľ tá cena ozaj nepôjde násobne hore keďže nemám voľné peniaze a úver na inštaláciu brať za takýchto podmienok mi príde zatiaľ nezaujímavý.
Odpovedať
@toky1 ale hore pôjde i príjem a budeme platiť približne rovnakou čiastkou, bude to ako doteraz dražie síce všetko ale každému pracujúcemu i dôchodcovi stúpa príjem, ak by som ale staval nový dom mám aspoň prípravu , teraz mám na to nevyhovujúcu strechu ihlan a práve na juh má najmenšiu plochu pre manzardu
Odpovedať
Tak toto je riadny masaker na sociálnych sieťach sa hrajú na najväčších profesionálov a potom vezmú od niekoho 26 000 € a za 5 mesiacov sa mu ani neozvú. 😵‍💫
Odpovedať
https://www.obnovitelne.cz/clanek/244...
Odpovedať
@astrastrecha Váš ne-dodavatel ftv elektrárne je čulý na FB, treba postovat tam a firmu tagnut... zlej reklamy sa bojí každá firma
Odpovedať
@blacksr urobila som to a blokly ma všade, napísali mi upozorňujúci email, že im poškodzujem meno len preto, že trochu meškajú...
Odpovedať
Článok sa načítava...
26 000€? To musí byť už naozaj veľká fotovoltaika, s poriadnou batériou, v podstate ak máte dennú spotrebu okolo 10 kWh, tak sa môžte odstrihnúť od elektrární... Inak nechápem, že neriešite (s právnikom) odstúpenie od zmluvy atď... Čakáte kým firma zanikne??? Aj s tými 26 000€... Konateľ: https://www.obycajniludia.sk/ludia/ja... Takže ďalšie lajno na scéne? Kresťan ako vyšitý z biblie... Ešte vyhrážať sa budú, že im niekto poškodzuje meno a pritom oni nedodržali zmluvu.
Odpovedať
@duzu za 26tis. by som momentálne vedel urobiť 52panelov 2ks 3f menič 12kw, batérie s kapacitou 28,7kW....
Odpovedať
@blacksr to ti nepomôže. Komentáre môžu skryť a tag odstrániť. Jediné čo neovplyvnia je recenzia ale tie môžu dať skryť úplne
Odpovedať
Vyjadrenie Solar Enegy Team s.r.o. Je nám veľmi ľúto toho, že sa na nás píše takáto kritika. Áno, na vyššie uvedenej zakázke sme boli v oneskorení, ale zakázku sme s oneskorením riadne dokončili a je dnes dokončená a plne funkčná. V tejto výhrade voči našej spoločnosti sa uvádza, že klient nám uhradil plnú sumu, to však nieje pravda, zálohová platba bola podľa Zmluvy o Dielo. Zakázka bola dokončená a odovzdaná plne funkčná. Bola aktuállne v deň inštalácie dokonca rozšírená k plnej spokojnosti klienta. Aktuálny stav je taký, že klient nám ešte zatiaľ neuhradil doplatok konečnej sumy 7383€, lebo sa jednalo o väčšiu komplikovanejšiu elektráreň.  Vzhľadom k tomu, že táto správa a referencie, poškodzuje dobré meno našej spoločnosti žiadame admina stránky, aby bol tento príspevok, vrátane celej komunikácie odstránený. V opačnom prípade to budeme riešiť právnou cestou.  Solar Energy Team s.r.o.
Odpovedať
Z mojej strany to je ukoncene, dielo bolo odovzdane a je funkcne aj ked to dlhsie trvalo. Tak hadam to kazdemu dobre dopadne...
Odpovedať
@solarenergyteam aké dobré meno? Veď ste meškali a zákazníkovi ani len podľa jeho vyjadrenia neboli schopní odpovedať na email/telefonát. Tak sa dobré meno veru nerobí.... Ja by som nič nemazal... Nech ľudia vedia, že keď dajú X tisíc euro, budú tŕpnuť v obavách mesiac navyše, či sa vôbec dočkajú objednanej služby....
Odpovedať
Profilova fotka
@solarenergyteam Takže miesto ospravedlnenia vyhrážky, len tak ďalej, dúfam že si to tu stihne každý prečítať, pokiaľ to admin zo strachu zmaže, nasrať na taku firmu ako ste vy solarenergyteam
Odpovedať
samozrejme, každá zlá referencia je šírenie zlého mena... ale tu ide o zlú skúsenosť s Vašou firmou, keď ste nedodržali termín, nevysvetlili ste zákazníkovi a teraz sa tu ešte ohŕňate žalobou. Neohovára, neosočuje, hovoril svoj uhol pohľadu a objektívne ste aj priznali, že ste meškali... Keby ste seriózna firma, zákazníkovi sa ospravedlníte a spustíte čo ja viem 1,5% z ceny za každý týždeň objektívne neodôvodneného meškania...
Odpovedať
@solarenergyteam Ján Kerpčár osobne? Zaujímavé, že človek z OĽANO, člen kresťanského spoločenstva a hnutia Kresťan na vidieku si nevie riadne plniť svoje finančné záväzky ani voči štátu, nie to ešte zmluvné dojednania. Podnikanie tiež smrdí prúserom a osieranim ľudí, spotrebitelov (vzhľadom na nedoplatky, dlhy) a keď sa objaví diskusia na fóre, tak sa to OĽANO zmôže iba na vyhrážky. Typický príklad posledných 3 rokov vlády. Takých falošných "podnikateľov" so špinavými praktikami by mali zatvárať už hneď na začiatku, aby nestihli napáchať ešte viac škody
Odpovedať
@solarenergyteam Je tu ešte aj užívateľ @milos223 Tam už to je taktiež ukončené k spokojnosti klienta? Tam nemeškáte ako firma? Tam ste Zmluvu o Dielo dodržali? Nie, žiaden Covid, korona už dávno není, žiadna pandémia, žiaden nedostatok čipov, meničov a podobne už není... Fotky z jeho instalacie ste na svoj web umiestnili s jeho povolením?
Odpovedať
@frantisekca Ano pisal som ze uz to je ukoncene a vsetko funguje.
Odpovedať
Ďakujeme za komentár, milos223 Áno, my Solar Energy Team sme boli v omeškaní v niektorých realizáciách, avšak všetci naši klienti po dokončení, dostávajú za naše omeškania kompenzácie. Kompenzácie sú hlavne vo výške ušlej hodnoty vyrobenej energie, inými slovami naši klienti nikdy o nič neprichádzaju a naopak sú za všetko kompenzovaní. To, že sa do nás púšťa konkurencia je úplne bežné, ale my sa tohoto účastniť nebudeme a budeme si hájiť svoje meno a nebudeme hádzať špinu na iné firmy či osoby. Ďakujeme za dôveru, ktorú ste nám dali a veríme, že aj napriek týmto komentárom budeme mať čo najviac spokojných klientov, pretože to je náš cieľ. Solar Energy Team s.r.o.
Odpovedať
@astrastrecha už to máte dokončené?
Odpovedať
@solarenergyteam Kompenzácia? Ak by sa jednalo kompenzáciu za 6 mesačné omeškanie tak zákazník si "prilepší" podľa tohoto vzorca? "Pokiaľ sa cena nezmení, za prvých 20 rokov vyrobíte cca 190 000 kWh v hodnote viac ako 97 550 Eur." Teda o sumu (6 mesačná kompenzácia) 2439€ respektíve 406€/kalendárny mesiac??? Taky výpočet máte na svojich stránkach, kde informujete zákazníkov o výhodách. @milos223 Môžeš podvrdiť tú výšku kompenzácie? @astrastrecha Aj u teba bola kompenzácia v €?
Odpovedať
@frantisekca aj vám meškajú?
Odpovedať
Mam rovnaku skusenost so Solarenergy, uhradenych cez 12000€ v Novembri 2022 a k dnesnemu dnu 23. Juna 2023 nic!!!! Riesim ich cez advokata nakolko je to vrcholne neprofesionalne a nemam istotu ci mi to vobec dodaju! Montaz bola verbalne slubena do Februara a dnes nemam ani termin instlacie. Neodporucam tuto spolocnost, ked tak odporucam uhradzat vsetko az po montazi a kontrole certifikovanym clovekom.
Odpovedať
@jj_de držím palce nech to pre vás dobre dopadne. Treba šíriť aby sa na nich už nikto nepopálil. Aj známy majú u nich dosť peňazí a inštalácia nikde.
Odpovedať
Ja mám so @solarenergyteam dobrú skúsenosť. Od prvotnej komunikácie, cez realizáciu až po spustenie. Všetko bolo OK a s ničím nebol problém. Všetko stihli dodať, namontovať a zrealizovať v dohodnutom termíne a za vopred dohodnutú cenu. Nič som nemusel doplácať. Na začiatku som zaplatil zálohu a zbytok som doplatil po spustení elektrárne do prevádzky. Všetko funguje tak ako má.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?