Odpoveď na príspevok od kejsix:
@st89 To su tvoje predstavy, nik to tak nerobí. A… @kejsix áno, možno vieš o tom viac, ale nepovedal si co si dávaš do nákladov? Aby sa ti to teda oplatiloOdpoveď na príspevok od st89:
@kejsix áno, možno vieš o tom viac, ale nepovedal… @st89 Ty si naozaj myslíš, že jedinou pointou je sekať dph?Odpoveď na príspevok od kejsix:
Samostatne asi sotva, nemas prax a skusenosti. Al… @kejsix ďakujem Vám mocOdpoveď na príspevok od stowasser:
@marko204 Dobrý elektrikár si nehľadá robotu, ale… @stowasser Super ďakujem Vám!Odpoveď na príspevok od ondro81:
@marko204 po 25-tich rokoch v obore mozem suhlasi… @ondro81 veľmi ďakujem aj za takýto pohľad , velmi mi to pomáha ďakujemOdpoveď na príspevok od kejsix:
@st89 Ty si naozaj myslíš, že jedinou pointou je … @kejsix a co teda? Zaplatiť co najviac štátu?Odpoveď na príspevok od kejsix:
@st89 Ty si naozaj myslíš, že jedinou pointou je … @kejsix Pointou je AJ robiť odpočty DPH na tovary/služby, ktoré nesúvisia s podnikaním, alebo sú osobnou spotrebou podnikateľa, či jeho rodiny, kamarátov 😁Odpoveď na príspevok od petersd:
@kejsix Pointou je AJ robiť odpočty DPH na tovary… @petersd Názor hodný Tvojho intelektu a podmienok, do akých si sa za svoj život vypracoval. 👍Odpoveď na príspevok od kejsix:
@petersd Názor hodný Tvojho intelektu a podmienok… @kejsix Môj intelekt je hodne vysoký - mal by si si už konečne vážiť moje názory !!! 😉 (a nie nevstávať z postele za mizerných 18€/h)Odpoveď na príspevok od megdesign:
@zdenkonr a to ti elektrikár kopal a výkop? @megdesign Áno, 9 metrov popri múre. Za doobedie to bolo hotové.Odpoveď na príspevok od zdenkonr:
@megdesign Áno, 9 metrov popri múre. Za doobedie … @zdenkonr no tak to si mal nejakého proaktívneho asi. Ja nakážem investorovi, čo a ako hlboko má byť vykopané. Zabezpečuje vždy investor.