Odpoveď na príspevok od sasenocenuska:
Ahojte, chcela by som sa spýtať, či tu niekto má… @sasenocenuska akože a to čo chceš od poisťovne teraz? 😂 Poisťovňa napíše, že bola zlá montáž a je to vybavené. Mám silný pocit, že tuto z poisťovne nedostaneš ani cent.Odpoveď na príspevok od shadowmilan:
a to sa na aku konkr. ruru alebo ake tesnenie poz… @shadowmilan vraj na tú, na ktorej dochádza k netesnosti v odpadovej rúre z kúpeľne (tá sa potom napája ďalej do záchoda a sprchového kúta). Ono to je už niekde za stenou asi dákych 60 cm. Je tam tesniaca gumička vysunútá skoro cez pol trubky dnu namiesto toho aby tesnila v spoji (pozeráme sa na vnútro). Namiesto opísaného kruhu je tam vlnka 2x - presne ako trčí gumička smerom dnu do potrubia. Zodpovedala som? :)Odpoveď na príspevok od mgx:
@sasenocenuska skusku tesnosti mate? Ak nie, rovn… @mgx & @dedo758 skúšku tesnosti spred 4 rokov v písomnej podobe určite nemáme - kupovali sme novostavbu. Aj keď asi by to bez toho snáď neskolaudovali. Či? :D A aj keby sme mali, tak si myslím, že by mi zhotoviteľ povedal, že 2 ročná záručná doba uplynula.Odpoveď na príspevok od petersd:
Viem, že Ti to teraz nepomôže, ale aspoň to povie… @petersd Akurát že lepidlo na novodur/PVC na týchto nových potrubiach HT nedrží. Aj starý majstri vedia, že na každom rezanom konci rúry treba pekne upraviť hranu...Odpoveď na príspevok od dedo758:
@petersd Akurát že lepidlo na novodur/PVC na tých… @dedo758 To je pravda. Ale na sivých nie je žiaden problémOdpoveď na príspevok od petersd:
@dedo758 To je pravda. Ale na sivých nie je žiade… @petersd So špeciálnym lepidlom na HT je to OK, ale L20 na tom nedrží...Odpoveď na príspevok od petersd:
Viem, že Ti to teraz nepomôže, ale aspoň to povie… @petersd ja ti neviem, co je tazke zasunut ruru do druhej s tesnenim :D ale ...zjavne sa da pokazit aj to ... je fuk, aka technologia sa pouzije, ak to niekto neskontroluje, resp domrda, tak ...Odpoveď na príspevok od petersd:
Viem, že Ti to teraz nepomôže, ale aspoň to povie… @petersd uz je to ako to je. My tuto celu situaciu v podstate riesime uz druhykrat a reklamujeme povodnu skodovu udalost. Je to troska dlhsi pribeh. A do debaty ohladom montaze dokazem prispiet len spravenim kavy 😂 Takze by ma zaujimalo, ci mal niekto takuto pricinu skodovej udalosti a ci poistovna to uznala alebo nie.Odpoveď na príspevok od blacksr:
Keď ste našli chybu, odstráňte ju. Keď bude akák… @blacksr my momentalne reklamujeme povodnu skodovu udalost, kde su tieto dokumenty o pricine potrebne. Takze obetou sme tu uz opakovane 😂 a viem vam aj presne povedat, o ktorom odstavci odseku a pismenku v poistnej zmluve domacnosti sa bavime. Mna skor zaujima, ci ta pricina = netesna gumicka bude poistovnou uznana. Ci tu ma niekto takuto skusenost a podeli sa o nu. A k asistencnym sluzbam poviem len tolko, ze po jej vyziadani nam poslali hodinoveho manzela, ktory neskontroloval ale ze nic a jedinou zapisnicou pri polorozburanej plesnivej kupelni bolo "mokre steny". Takze pre istotu si aj tak volat odbornikov po vlastnej a overenej linii.