Sieťka na HS portál

Profilova fotka
Cca 5 rokov máme plisé sieťku na HS portále šírky 200 cm. V sieťke bolo pôvodne 5 vodiacich šnúrok. Po rokoch používaním sa predrali a pretrhli. Sieťka momentálne drží na jednej vodiacej šnúrke. Dolu sa tiež objavujú trhliny v miestach, kde sa sieťka skladá do "harmoniky". Vyjadrenie dodávateľa je, že oprava bude stáť 220€. Nepovažujeme to za dobré riešenie. Máte nejakú radu ako vyriešiť tento problém? Napadlo nás, že by sme dali inštalovať novú sieťku, ale posuvnú smerom do strany. Máte niekto sieťku posuvnú rozmerov 200 x 235 cm? Je to reálne?
Odpovedať
Tak som zvedavy co kto poradi lebo ja som si daval nacenovat sietku na HS portal(sirka 2,5m), posuvnu ako pisete, ze by ste chceli. Cena? Krasnych cca 750-800€. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Doplnenie, sieťka posuvná v šírke 200 cm nepripadá do úvahy, lebo posuvu bránia stredové konzoly, v ktorých sa pohybujú vonkajšie žalúzie. Na HS portále máme 2 žalúzie.
Odpovedať
So sietkou sice neporadim. Ale mam otazku. Co a kde premazavate pri beznej udrzbe hs portalu? Foto pomoze... dakujem za radu...
Odpovedať
Profilova fotka
@bovary jednoducho prestriekaj silikonovým sprejom vodiace lišty, nič iné nerobím
Odpovedať
Toto by aj.mna zaujimalo.nakolko.mame ext.zaluziu v jednom.kuse bez stredov tak teoreticky moze byt aj posuvna sietka
Odpovedať
@topvideo dakujem
Odpovedať
@topvideo Nič, jedine novú sieťku. Nás pred 4 rokmi taká plissé sieťka stála niečo cez 300 €. Teraz neviem, aké sú ceny.
Odpovedať
@topvideo nemám síce radu, ale zvažovali sme presne tieto harmonikové a ako tak čítam, dlho to nevydrží... :-S
Odpovedať
@topvideo ešte mám otázku - v čom vlastne spočíva tá oprava za tých 220 éčok? Niečim zacelia alebo zatavia tie narušené vlákna? čo ti k tomu postupu povedali?
Odpovedať
Profilova fotka
@jabadaba obdržal som cenuvú ponuku na výmenu sieťoviny a vodiacich šnúr v cene 240€. Alebo si mám urobiť sám demontáž a montáž, potom je cena 190€. Taktiež mám ponuku na dve posuvné siete do strán za 640€
Odpovedať
@topvideo To odkial mas take ceny?Z Nemcic?
Odpovedať
Profilova fotka
@marcel714 Cibula, Malé Uherce
Odpovedať
Článok sa načítava...
@topvideo díkes za info... nám totiž výrobca okien ponúkol sieťky tieto harmonikové, iné nevyrába, lacné nie sú a keď sa to takto má kaziť...no čo už.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?