Dobrý večer,
rada by som sa spýtala, kto Vám robil samonosnu branu+vstupnú bránku k domu? Myslím na komplet s pohonom, kľučky...
Ako ste boli spokojný? Ak, to nie je tajné koľko Vás to stalo? Viem teraz tie ceny sú strašné 😔
Zvažovali sme lamely no keď vidím ako sa sa na nich strašne usadza prach, zvažujem výplň aj tahokov.
Samonosna brana je 5200x1700
Branka 1100x1700
Ďakujem za každú odpoveď+foto poteší 😉
@silvuska222 Ahoj, naša brána stála cca 3300 eur, ešte chýba motor na otváranie. Cena je spred 2 rokov. Neviem odkiaľ si, takže neviem, či by bol pre teba kontakt relevantný. A navyše, nie sme spokojní, takže by som ani neodporúčala ďalej.
Ahoj, celé oplotenie nám robil Elmar, vrátane brány, bráničky a všetkých plotových dielcov. Moja cena je myslím nie tak dôležitá pri tomto, lebo záleží aké veľké rozmerovo to chceš ty, koľko čoho potrebuješ, aký model si vyberieš... Od toho všetkého sa cena odvíja. Napríklad ja som na to šiel tak, že som si najskôr všetko vyplnil cez konfigurátor, čo majú na webe, aby som sa dostal k nejakej orientačnej cene a potom už sme pokračovali ďalej zameraním a cenovou ponukou. Ak by ťa niečo viacej zaujímalo, kľudne mi môžeš aj správu nechať.
@sofkabarbie to nemám, ale viem o tom, že vedia aj takúto kombináciu spraviť. Však tak skús im napísať mail alebo zavolať na číslo, čo majú na stránke a popýtať sa na to bližšie. Ja som komunikoval s takým mladším pánom, keď sme riešili a mal fakt super prístup, keď som aj mal nejaké otázky.