Sadrova omietka a lepidlo mamut

Profilova fotka
Ahojte, odliepa sa nam zastena z drevotriesky v kuchyni, ktora bola lepena lepidlom mamut, cim to moze byt? Moze to byt tym ze mamut sa nekamarati so sadrovou omietkou? Za kazdu radu dakujem
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od jozef_jarina:

Ahojte, odliepa sa nam zastena z drevotriesky v k…
@jozef_jarina co sa vlastne oddelilo od coho? odfot to...
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od gashtaan:

@jozef_jarina co sa vlastne oddelilo od coho? odf…
@gashtaan Odliepa sa zastena od sadrovej omietky lepena mamutom
Odpovedať
Dva krát sa mi stalo že sa mi odlepila zástena pri montáži, asi do mesiaca. Oba prípady sadrova omietka a novostavba.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od ricir:

Dva krát sa mi stalo že sa mi odlepila zástena pr…
@ricir Ako ste to potom riesili? Zmenili ste lepidlo?
Odpovedať

@ricir Ako ste to potom riesili? Zmenili ste lep…
@jozef_jarina mamut nedržal na farbe, ktorou bola namaľovaná ta sadrova omietka, možno to bolo farbou, neviem. Ocistil som zastenu od mamuta a mamut dal na stenu ale uz.na tie fľaky čo ostali po odlepenej farbe, čiže priamo na omietku a držalo to uz
Odpovedať

@gashtaan Odliepa sa zastena od sadrovej omietky…
@jozef_jarina pravdepodobne sa oddelila farba od omietky. Často tí čo robia kuchyne alebo obklady, chceli nech tie steny ostanú bez farby.
Odpovedať

@gashtaan Odliepa sa zastena od sadrovej omietky…
@jozef_jarina na tej fotke nevidno vobec nic. Ak je to naozaj lepene na namalovanu stenu, tak logicky "mamut sa nekamarati so sadrovou omietkou" nemoze byt dovod. Inak je to fuserina a plati to, co uz tu napisal @ricir.
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem vam za rady 🙂
Odpovedať
Profilova fotka

@jozef_jarina mamut nedržal na farbe, ktorou bola…
@ricir Je pravda, ze to nalepili na farbu, a tiez som si myslel ze je to tym, ale vo vstupnej chodbe mam nalepenu tiez dosku s vesiakmi a tiez sa odlepila a potom su ju nalepil presne ako si pisal na tie body kde uz nebola farba a postupne sa to zase odliepa teraz je to asi 5mm od steny na hornom konci, a to iste aj v tej kuchyni este to nie je uplne odlepene ale postupne sa to od tej steny na jednom konci odlepije, zavolam firme ktora to robila a uvidim co vymyslia 😀
Odpovedať

@ricir Je pravda, ze to nalepili na farbu, a tie…
@jozef_jarina môže byť že to bolo lepené lepidlom po záruke, neviem. Mňa vtedy napadlo ešte či to nebolo tým že tie zásteny boli v jednej radovej zástavbe. Developer to postavil všetko možno za pol roka. Či to nebolo tým, že v tých domoch bolo ešte veľa vody, čiže vysoká vlhkosť
Odpovedať
Profilova fotka

@jozef_jarina môže byť že to bolo lepené lepidlom…
@ricir Tie nase asi rok schli, ale ktovie lebo sadrove omietky asi radi naberaju vlhkost, mozno poriadne nepreschli po malovani, malovalo sa striekanim
Odpovedať
Profilova fotka
Je to farbou. Mamut je vlhky a rozmoci farbu a ta odskoci od steny. Casty problem.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?