Rozbor vody v studni, kde?

Ahojte, prosím viete mi poradiť kde je dobre si dať spraviť rozbor vody v studni? Nejaký komplexný.
Odpovedať
@vlcik1 Robí to Hygienická stanica-osobne príde procovník z HS pre vzorky-samozrejme že nie zadara.. 😉
Odpovedať
U nas to robia aj vodarne, tak skus pozriet v okoli najblizie vodarne ktore maju labak
Odpovedať
Ja som to dal robit u nas u vodarni. Ja som dal robit kolaudacny rozbor vody, pretoze studnu som mal ako zdroj pitnej vody, a komplet aj so spravou ma to vyslo 260 eur. T bola cena pred dvoma rokmi u vodarni v Prievidzi.
Odpovedať
@vlcik1 ja som to daval cez jeden dost velky internetovy obchod (sidlia pri/v Ziline) a vzorku mi prisiel odobrat chlapik od NZ z labaku co maju zazmluvneny. Stalo ma to okolo 130? Nepamatam teraz presne. Bol to kolaudacny rozbor (nepotreboval som ho len pre vlastnu info som chcel vediet aku mam vodu, ci nepotrebujem riesit nejaku upravu vody naviac.)
Odpovedať
Najdes na intenete.. Pride panko, vezme do flias vzorky a pride ti rozpis... My sme mali taku strasnu, ze neodporucali ani polievat zahradu... Ze kopec bakterii tam bolo... Mozno preto, ze susedove latriny boli nad studnou teda ako keby na kopci nad studnou.. Takze vsetok bordel siel do studne
Odpovedať
@domix147 voda so strašným kopcom baktérií na polievanie záhrady? to v žiadnom prípade! mohli by zožrať mrkvu aj tuje by vyschli! rozbor vody dávam robiť psovi, napije sa a keď neskape tak je dobrá 😎
Odpovedať
@foox Po psovi pijes aj ty?A asi najlepsie aj z tej istej misky 😉
Odpovedať
@foox vieš o tom, že pes znesie asi tak 50x väčšiu nálož jedov ako človek? 😉🤭
Odpovedať
@marcel714 @tomik25 pozor na tie baktérie, mohli by ste sa pos..
Odpovedať
pozri na internete .to blaskom do labolatoria kym nekysne a na ake pouzivanie
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Ahojte, pri príležitosti dnešného dňa aktualizujem diskusiu.😉 Dnes, 22. marca, si pripomíname Svetový deň vody.💧 Tohtoročnou témou je „Voda pre mier“. Kde a v akom čase je možné otestovať kvalitu vašej vody sa dozviete TU: https://www.modrastrecha.sk/magazine/...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?