@abocinm dnes sme vracali riwall do obi,včera sme kupovali,názov presný ani neviem ale škatuľu prihodili k ďalším škatuliam od riwall.Ine tam na reklamáciu ani nemali😂aj sme sa zasmiali že to musí byť riadny šmejd.
@abocinm inac riwall je riadna cina,ale mam dost vykonnu kosqcku riwall 4takt a ta pokosi fakt naozaj vsetko.ma 3 roky a este ked 2-3 pojde budem rad. Je to strasny kostitras, ale startuje na prvu supu, stihl zase sa potrapi kym nastartuje. Za malo penazi,malo kvality,ale to som aj ocakaval. Taky vykon ale za tu cenu malo kto ponukne.Ale uz si viac riwall nekupim,nestoji to za to.
Ja danu kosacku vlastnim par dni, v ploche kosi pekne. Jedine nerozumiem jednemu ze dost casu jazdi bez toho aby kosila. Ide od navadzacieho dratu do priestoru a nekosi od zaciatku ale az v polke trasy. Niekedy prejde z jednej strany na druhu bez toho aby kosila
Jeden zaujimavy postreh, dnes som vygooglil ze sa to predava aj pod inou znackou, priladam link
https://mowro.com/mowro-robot-lawn-mo...
k tomuto uz je aj obsirnejsi navod a aj par videii na youtube.
Najde sa niekto kto ma tuto kosacku doma a ma s nou osobne skusenosti?
ide mi o logiku kosenia, kosacka ide od jednej strany obvodoveho dratu cez travnik k dratu na naprotivnej strane avsak nekosi celu dlzku od dratu po drat ale zacne kosit napr. v polovici. ci evidujete taketo spravanie tej kosacky, alebo mam nejaky vadny kus. Takto sice beha po travniku avsak z celkovej nabehanej dlzky kosi mozno 50%.
ja som danu kosacku predal na bazare, a zabezpecil landroid worx, avsak zatial som nemal cas sa tomu venovat.
ten riwall nie je zly ale je urceny hlavne na jednoduche plochy (napr. obdlznik, stvorec a pod.), pokial je zlozitejsi tvar tak zanechava nepokosene miesta. Taktiez som kosacku skoro vzdy nasiel niekde zaseknutu.
tak ten worx landroid M500+ som nainstaloval a je to obrovsky rozdiel v porovnani s riwall, urcite odporucam ten landroid, ziadne zasekavanie, kosi pekne, rychlo, ku krajom