Roboticka kosacka riwall pro rrm 800

Dobry den, Hladam ludi ktori maju skusenosti s robotickou kosackou riwall rrm 800. Ci ste s nou spokojny, kvalita kosenia a hlavne logika kosenia.
Odpovedať
@abocinm dnes sme vracali riwall do obi,včera sme kupovali,názov presný ani neviem ale škatuľu prihodili k ďalším škatuliam od riwall.Ine tam na reklamáciu ani nemali😂aj sme sa zasmiali že to musí byť riadny šmejd.
Odpovedať
Mozem vediet dovod preco ste tu kosacku vratili?
Odpovedať
@abocinm inac riwall je riadna cina,ale mam dost vykonnu kosqcku riwall 4takt a ta pokosi fakt naozaj vsetko.ma 3 roky a este ked 2-3 pojde budem rad. Je to strasny kostitras, ale startuje na prvu supu, stihl zase sa potrapi kym nastartuje. Za malo penazi,malo kvality,ale to som aj ocakaval. Taky vykon ale za tu cenu malo kto ponukne.Ale uz si viac riwall nekupim,nestoji to za to.
Odpovedať
Ja danu kosacku vlastnim par dni, v ploche kosi pekne. Jedine nerozumiem jednemu ze dost casu jazdi bez toho aby kosila. Ide od navadzacieho dratu do priestoru a nekosi od zaciatku ale az v polke trasy. Niekedy prejde z jednej strany na druhu bez toho aby kosila
Odpovedať
@abocinm ani sa neposkladala,zle súčiastky..
Odpovedať
Jeden zaujimavy postreh, dnes som vygooglil ze sa to predava aj pod inou znackou, priladam link https://mowro.com/mowro-robot-lawn-mo... k tomuto uz je aj obsirnejsi navod a aj par videii na youtube.
Odpovedať
@abocinm riwall nic nevyraba, to su len obrandovane genericke vyrobky, ktore sa lisia len logom a farbou
Odpovedať
Najde sa niekto kto ma tuto kosacku doma a ma s nou osobne skusenosti? ide mi o logiku kosenia, kosacka ide od jednej strany obvodoveho dratu cez travnik k dratu na naprotivnej strane avsak nekosi celu dlzku od dratu po drat ale zacne kosit napr. v polovici. ci evidujete taketo spravanie tej kosacky, alebo mam nejaky vadny kus. Takto sice beha po travniku avsak z celkovej nabehanej dlzky kosi mozno 50%.
Odpovedať
@abocinm Ahoj mam ju doma zatial sa mi ju nepodarilo spojazdnit nevie najst navadzaci drot
Odpovedať
Ahoj, Myslim ze bude problem pripojenia dratu do stanice, skus prehodit svorky
Odpovedať
@abocinm uz ide ale toci sa na mieste a raz kosi raz nie
Odpovedať
@abocinm skadial si?
Odpovedať
Článok sa načítava...
mozno pomoze: https://mowro.com/mowro-robot-lawn-mo... http://data.garland.cz/attach/navody/... som z okolia TN
Odpovedať
ja som danu kosacku predal na bazare, a zabezpecil landroid worx, avsak zatial som nemal cas sa tomu venovat. ten riwall nie je zly ale je urceny hlavne na jednoduche plochy (napr. obdlznik, stvorec a pod.), pokial je zlozitejsi tvar tak zanechava nepokosene miesta. Taktiez som kosacku skoro vzdy nasiel niekde zaseknutu.
Odpovedať
@abocinm za kolko ste ju predal?
Odpovedať
@lucy1311 380eur
Odpovedať
tak ten worx landroid M500+ som nainstaloval a je to obrovsky rozdiel v porovnani s riwall, urcite odporucam ten landroid, ziadne zasekavanie, kosi pekne, rychlo, ku krajom
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
@abocinm zdravim ako ste spokojný kosi dobre
Odpovedať
@peterklimpl ano spokojnost
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?