Rastlina / krik

Zdravim poprosim o radu, rastie mi v zahrade ttato vec asi strom alebo krik. Skusala som to vykopat ale je to pospajane korenmi a vyraza to kade tade... co to moze byt? A ako sa toho zbavit? Dakujem Ps: stara zahrada,roky neudrziavana ,som novy majitel
Odpovedať
Odnože slivky.
Odpovedať
@sambucus dakujem, zelene trci zvysok pod zemou, mam tam veru stare slivky. A ako sa toho zbavit? Nejaky napad?
Odpovedať
@eeffka To, čo vyrastá, vykop rýľom aj s koreňom. Zvyšné korene v zemi uhynú a rozložia sa.
Odpovedať
no tak ono to asi vazne len treba skusit vsetko obkovat a zbavit sa toho.
Odpovedať
@chrobak7 @tamrar dakujem, OK tak teda ostrim ryl a mam co robit, co sa dalo som vcera vyhrabala, vykopala, uvidim ako sa to bude spravat
Odpovedať
tak ako chrobak-zamedz svetlu ku konarikom svietit zahac zemou to ti niekto tam hodil to vyzera na krik -cim viac kopes tym lepsie rastie-to je na dva roky prace a ked narastie nieco tak smik ho
Odpovedať
Osmykat a vykopat, ako tam nie je co ineho s tym
Odpovedať
hej presne ja by som sa s tym neparal, ak to tam nechces jednoducho treba zabojovat a kazdy den koren obkopat a dat prec.
Odpovedať
Profilova fotka
@dam768 nepôjde to asi tak rýchlo, bude to trvať nejaký čas, ale myslím, že sa s tým dá v pohode popasovať.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?