Ahojte,
Na jar by sme chceli zacat stavat.V okoli Bratislavy v Marianke.
Chcela by som rozposlat ponuky tak 5tim stavebnym firmam. Zatial mam len kontak na dve. Nevedeli by ste mi niektoru odporucit? Taku s ktorou ste boli naozaj spokojní.
Velmi pekne dakujem
Klara
ahoj, my práve dokončujeme dom 8 km od bratislavy, nám ho stavala dom jedna bratislavska firma, od zakladov až po plot. ak chceš pošlem ti kontakt do IP. vytendrovali sme ich z 30 firiem ktoré nám dali ponuky. ak chceš môžem poslať aj finalistov z užšieho výberu.
Dobre skusenosti mame len s jednou firmou: Technex-m z Trnavy. Susedovi stavala cely dom firma Invex (tiez z Trnavy) a pochvaloval si. Web-stranky si mozes vygooglit.
Ahoj, z vlastnej skúsenosti Vám môžem odporučiť stavebnú firmu p. Róberta Baláža z Jablonového, čo je asi 15 km od Marianky. Zabezpečovali nám kompletnú stavbu, s tým že sme sa nemuseli o nič starať, čo sa týkalo dopravy materiálu, všetko si zabezpečil sám.. Výhodou boli aj zľavy u dodávateľou stavebných materiálov, ktorými p. Baláž disponoval. Môžem Vám dať na neho kontakt,
Róbert Baláž 0903 211 509 robertbalaz@inmail.sk
Ahoj neviem či je to aktuálne ale nam stavali dom na kluč a boli sme velmy spokojny. nechcem pisať kontak aby si niekto nemyslel že robym reklamu, ale ak chceš kontaktnapiš my ja ti pošlem.