Odpoveď na príspevok od matejb96:
Zdravim vas, mám taky problém,ze mi žiadny telefo… @matejb96 Kúpiť si novú a naučiť sa zálohovať do cloudu. Že odíde z ničoho nič sd karta je bežná vec, spravidla neopraviteľná.Odpoveď na príspevok od matejb96:
Zdravim vas, mám taky problém,ze mi žiadny telefo… @matejb96 jeste nez ji vyhodite zkusit v PC + nejakym recovery toolem... na netu jich je dost jenom opatrne co stahujete at neresite ze mate v haji pecko... muzete mrknout napr tady: https://www.linkedin.com/pulse/best-s...Odpoveď na príspevok od matejb96:
Zdravim vas, mám taky problém,ze mi žiadny telefo… @matejb96 skús recovery s EaseUs prípadne Paragon.Odpoveď na príspevok od kejsix:
@matejb96 Kúpiť si novú a naučiť sa zálohovať do … @kejsix Nikde nemáš istotu, a niekde je aj možnosť, že niekto zneužije Tvoje data, ak to máš na cudzom cloude.... ale s tou kartou alebo CD, DVD USB, máš pravdu... Napr. v minulosti som niektoré CD-čka neotvoril už po dvoch rokoch.... a to som vždy kupoval také kvalitnejšie, napr. z produkcie od Tayo Yudena . Napriek pribudajúcim súborom s neustalé rastucími objemami dát, sa opäť zamýšľam, že na archiváciu súkromných "hodnotných" súborov, akými sú napr. rodinné fotografie, asi stoji za úvahu toto ukladať na zlaté archivačné CD - DVD nosiče... Tam garantujú životnosť i niekoľko storočí. (a nepoškodí ich ani elektromagnetická búrka, či žiarenie z atómového výbuchu) 😁Odpoveď na príspevok od petersd:
@kejsix Nikde nemáš istotu, a niekde je aj možnos… @petersd Nik Ti nebráni využiť šifrovaný cloud, ani to nestojí obličku. Ideálne dva rôzne a nastaviť synchronizáciu. Záleží od objemu dát. Dá sa aj inak, možnosti sú. Keď umrie sd karta, šanca opravy je úplne zanedbateľná. Vypaľovanie akýchkoľvek diskov bd/dvd je už ťažký pravek. Ale dá sa a je to lacné. Len keď sa k tomu po desiatich rokoch dostaneš a nepôjdu, kam sa pôjdeš sťažovať?